Tråkig vändning  – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Tråkig vändning 

Morgonen började bra med en intressant intervju med Ella Bohlin till Tvillingpodden. När vi gick därifrån kände jag att jag hade ont i magen men jag tänkte att det skulle gå över. Men nej, det eskalerade. Jag sitter nu på St:Görans akutmottagning och väntar på provsvar. Magen känns lite bättre men när läkaren klämde på magen precis gjorde det så sjukt ont. Jag har ju haft njursten innan och de misstänker det nu. Eller urinvägsinfektion. Vi får helt enkelt vänta och se. Jag är glad att Jessica är med mig. /Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.