Ställ din fråga till Ella Bohlin! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Ställ din fråga till Ella Bohlin!

På onsdag ska jag och Jessica träffa Ella Bohlin som är Barn- och äldrelandstingsråd i Stockholms län. Hon är ansvarig för kvinnosjukvård och förlossningssjukvård i länet och nu kan ni ställa era frågor till henne. Kommentera det här inlägget eller maila mig på angelica.lagergren@icloud.com, skriv Ella i ämnesraden. Jag vill prata om BB Sophias nedläggning men jag vill även veta mer om Ella som person. Vad vill ni veta? Ni har säkert massor med saker som ni funderar över så passa på att maila eller kommentera.

Jag har gjort en intervju med Ella innan som ni kan läsa här på bloggen. Den handlade om just BB Sophia och nedläggningen. Det ska bli så spännande att träffa henne. Det är första gången vi har med en politiker i Tvillingpodden.

z80N9wjQ

Foto Scharlotte Peppare

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    He-he-he-hejsan!! (Jaa jag har lyssnat på dagens podavsnitt…)
    Jag tänkte att även jag bara måste flika in med att även om du sedan höll med Jessica om att the past is the past så förstår jag din första approach, jag är likadan! Har skrivit dagbok om varje dag i mitt liv sedan jag var 15 år (är 23 idag) och läser gärna gamla böcker, det är superhärligt att kunna se tillbaks. Inte för att jag nödvändigtvis skulle vilja ha det som det var då men jag romantiserar gärna det förflutna och tänker att varje tid i mitt liv har sin charm, även om det kan ha varit en mörk period. Allt det där har ju gjort mig till den jag är idag! Så ja, jag kan också känna för en sekund att det finns något slags vemod i att möta en “gammal vän” eller minnas en tid som var väldigt speciell i ens liv.
    Gud, tänk så blessed en är som får uppleva livet. Så fint!