Morgonmys – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Morgonmys

Efter en rätt tung natt för både mig och Angelica, där Angelica till slut fick sova inne hos Alice för att vi skulle få någon sömn inatt, vaknade lilla familjen upp till ett skönt morgonmys. Jag gick upp i vanlig ordning rätt tidigt och satte mig och jobbade lite hemma på morgonen. Jag hade möte på “rätt sida stan” idag så jag passade på att sno åt mig någon timme med barnen innan jag åkte till mötet istället för att åka fram och tillbaka till kontoret.

När Philip vaknade väckte jag Angelica och Alice. Jag och barnen stannade kvar på övervåningen och Angelica smög ner och duschade i lugn och ro, eller ja. utan barn i alla fall, det är inte ofta Angelica duschar länge till skillnad från mig som kan stå där en halvtimme utan problem och bara låta vattnet rinna över mig.Alice ville i alla fall gå in i våran säng och kolla på Pippi och eftersom Philip inte, än, kan klättra upp i den sängen blev det perfekt. Då kunde jag fixa i ordning dagens outfit till bägge och fixa lite annat.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.