Bröllopsbonanza – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Bröllopsbonanza

Jag har fortfarande dans i benen och är så lycklig i både kropp och själ efter helgens magiska bröllop. Wow alltså! Jag är så lycklig för Elin och George. Jag såg precis att jag inte fångat någon bild på George, men med tanke på hur mycket jag dansade är jag glad att jag har några bilder att visa. Vi försökte filma en hel del också, ska se om jag kan klippa ihop något i veckan och visa er.

angelica_lagergren_annikaNormanAnnika och jag innan vi gick in på förfesten som var hos Georges släkting.

P9242577 kopiaBästa Munchkin!

shaid_wedding_collageMalin och Jonas var också med och firade kärleken. Och Ibbe såklart!

lagergren_angelica_brollopMin klänning kommer från ett märke som heter Adrianna Papell. Först hade jag tänkt sälja den efter bröllopet men nej, jag måste behålla den. Jag kände mig verkligen fin i den och det var roligt att gå all in på glitter.

wedding_shaidFörfest!

P9242697 kopiaAlice var blomsterflicka och var såklart helt bedårande. Jag var så stolt över henne när hon gick in med de andra barnen och höll den lilla blomsterkorgen i sina små händer. Vigseln var magisk och jag grät flera gånger.

P9242704 kopiaBröllopsvals!

P9252715 kopiaDet fanns ett roligt photobooth!

P9252732 kopiaVi dansade i flera timmar.

IMG_5445.JPGMaria, jag, Jessica och Annika. Nästa vecka åker vi till New York tillsammans. Andy ska också med men jag lyckades inte fånga honom på bild tyvärr.

När klockan var fyra kröp vi ner i vår hotellsäng. Jag vaknade pigg och glad redan vid 08 men bestämde mig för att somna om. Vi åt frukost tillsammans med Annika, Fredrik, Malin och Jonas innan vi hoppade i hotellets pool. Bästa starten på en söndag! Tänk att få ha en pool hemma. Men då skulle jag även behöva någon som skötte om den eftersom jag inte ens klarar av att ha ett litet akvarium. Eller ja, jag klarar inte ens av att vattna blommor så jag tror inte att poolhantering är något för mig. Men vatten gör mig lugn och lycklig.

lagergren_bada

/Angelica

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Evelina Hellström

  Underbara bilder! Älskar klänningen. Men hela du strålar ju så tror de hade kvittat vilken klänning du haft, det är nog DU som gör klänningen snygg och inte tvärtom!
  kul med alla Instagramklipp från bröllopet!
  Hur klarade du att se söta Alice som blomsterflicka utan att bryta ihop av stolthet??
  kram

 2. Lisa

  Hur lärde du känna Andy och Maria? Jag har trott tills för ett litet tag sedan att Andy och Maria är ett par eftersom du ofta skriver om de som “Andy och Maria” 😂

 3. Malin

  Hej! Har en Adrianna Papell-klänning som jag säljer! Om du, eller någon annan är intresserad, sök på “adrianna papell one shoulder beaded gown” så ser man vilken det är. Helt oanvänd med alla tags kvar. US-strlk 6

  Malin_a08@hotmail.com