Att välja bort sin partner – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Att välja bort sin partner

Tvillingpodden i samarbete med Trygg-Hansa

I veckans avsnitt av Tvillingpodden har vi träffat Alexandra Gahnström från Trygg-Hansa som jobbar som barnens försäkringsexpert. Vi frågade henne om hur man säkrar hemmet på bästa sätt när man har barn. trygg_hansa_alexandra

trygg_hansa

Självklart är avsnittet maxat med massa prat om högt och lågt, precis som vanligt. Jag och Jessica pratar om hur vi gör för att maxa livet och verkligen leva det fullt ut. Vi pratar om livspusslet och om att välja bort sin partner först av allt när det kommer till att få ihop vardagen. Vi ringer även upp mamma och pratar om en tokig grej som hände i somras. Det och mycket mer i veckas avsnitt som du hittar på itunes, acast, i din poddapp eller på tvillingpodden.se.

avsnitt95

Hoppas att du vill lyssna! Dela gärna med dig av vad du gör när du lyssnar. Lägg upp en bild på instagram under #tvillingpodden så hittar vi er. <3 Nu har jag fått grönt ljus från bröllopsparet så snart kommer det upp massa bilder från helgens stora bröllop.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronica

    Ha ha, måste bara få dela med mig av det roliga som just hände när jag skulle lyssna på veckans avsnitt. Jag har pratat om er podd så länge med min kille. I kväll hade han lovat mig massage – perfekt tänkte jag och satte på tvillingpodden samtidigt. Vi skulle ha det lite extra mysigt efter en halvknakig vecka med en del gnabb och han skulle få lyssna på podden som jag skrattar så mycket åt varje vecka. Det första ni tar upp är dålig andedräkt! Alltså, jag påpekar min killes andedräkt flera gånger i veckan. Jag höll på att dö av garv, han tyckte det inte var lika roligt och den där massagen blev inte speciellt långvarig… Ha ha!

  2. Johanna

    Om Angelicas dåliga andedräkt… Det kan va så att du äter väldigt lite kolhydrater just nu och (utan att gå in på detaljerna) då kan det va så att man får kass andedräkt.