Sovmorgon  – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Sovmorgon 

Sååå skönt att få vakna av sig själv utan barnskrik eller väckarklocka. Kvart i åtta gick jag istället in och väckte båda barnen och la de i vår säng. Idag ska vi på ett stort bröllop. En magisk och fantastisk dag väntar och jag är så lycklig över deras kärlek. Alice ska vara brudnäbb idag och mamma ska följa med och ta hand om henne efter vigseln. Då väntar middag och fest, helt alkoholfritt för mig. Jag tänkte blogga lite mer om det här med alkohol längre fram. Det förväntas liksom att man alltid ska dricka om man inte är gravid… Jag är inte gravid, jag vill bara inte dricka. 

Vi körde snapchat också i sängen. Nu ska jag göra frukost och sen städa snabbt. Barnens farmor och farfar kommer innan lunch och ska ta hand om Philip i ett dygn. Inatt ska vi bo på hotell! <3
/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Agnes

  Förstår inte heller varför det blir sånt rabalder när man väljer bort alkohol… Jag är 25 och har ALDRIG varit påverkad/full, är nykterist, och vilket liv det blev i högstadiet och gymnasiet. Om någon vill dricka alkohol eller inte är upp till den personen, ingen annan. Hoppas att bröllopet är fint! 🙂

 2. Jess

  Det är så knäppt att folk ska ifrågasätta om man inte dricker alkohol… Känns mer naturligt att ifrågasätta varför man ska dricka något som inte är bra för kroppen och som förändrar personligheten och gör att människor tappar omdömet … Hoppas du får en rolig dag och kväll!:)

 3. Emma

  Ja det är konstigt det där med alkohol tycker jag, att man alltid förväntas dricka det annars är man tråkig… Har aldrig varit speciellt förtjust i smaken eller ruset och kör därför oftast alkoholfritt, men som man får försvara sig mot folk då 🙁

 4. Karin

  Ska också på bröllop idag! Farmor och farfar ska ta hand om bebis då vi ska sova borta för första gången. Han är oerhört mammig och pappig och skriker när vi inte är med så det är lite ångestladdat 😁
  Sen vaknade han 05:30 i morse vilket gör det liiiite lättare 😂