Angelica Lagergren

10 anledningar att älska rosa inredning

Som vanligt när det blir höst vill jag förnya och förbättra här hemma. Jag är fortfarande inne på att köra något rum rosa men har inte bestämt mig för vilket rum än. Det vore riktigt härligt med ett rosa vardagsrum och köpa en mörkblå sammetssoffa… Hur praktiskt är det med små kids egentligen? Hur som helst, här är 10 anledningar att älska rosa inredning. De här bilderna gör mig glad!

rosa_inredning3

Här skulle jag gärna krypa ner.

rosa_8 2

Rosa soffa vore fint! Jag vill köpa fler gröna växter hit hem. Tipsa gärna om växter som är lättskötta eftersom allt jag köper hem dör…

rosa_inredning 2

Grått + rosa = grym kombo

rosa_10 2

Vi har en helt tom vägg i vardagsrummet, kanske skulle satsa på massa ramar?

rosa_5

Riktigt snygg kontorsdel.

rosa_4 2

Golvet och dörren är goals!

rosa_6

Hotellkänsla med riktigt maffiga gardiner.

rosa_inredning2 2

Jag älskar fönstret i badrummet.

flamingo

Gulliga, färgglada flamingos får vem som helst på bättre humör.

Alla bilder är lånade från Pinterest 

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. F

    Klart ni ska ha ett rosa vardagsrum, låter helt fantastiskt! Kör på! Det värsta som kan hända är ju att ni inte trivs i det och då får man bara måla om. Easy peasy!

  2. Emma

    Trendväxterna monstera och elefantöra är superlätta. Vattna två gånger i veckan, stå inte i söderfönster under sommaren. Plantera om i större krukor allt eftersom de blir större. Kaktusar är också lätt (och trendigt!). Även garderobsblomma (ja den heter så) är lätt, och snygg i lerkruka!
    Kram!

  3. E

    Pelargoner är annars mycket lättskötta om de står soligt och får vatten ofta vår-höst. Svåra att övervattna. Inte säsong för dem just nu dock. Annars överlever dessa gröna krukväxter lätt även om du glömmer bort vattning: elefantöra, paradisträd, svärmorstunga eller klassiska garderobsblommor.