Angelica Lagergren

En härlig höst

angelica_lagergren

Jag försökte se allvarlig ut när Jessica plåtade mig i veckan. Det är lättare sagt än gjort, jag ler nästan alltid på bild. Det visade sig att jag har en glad sida av munnen, en mungipa som liksom automatiskt går uppåt. Jag hade inte sett det innan. Jag såg att Bella listat saker som händer i höst som hon är glad över och jag tänkte göra samma sak, Det är en minst sagt uppbokad höst som väntar.

  1. Elin och George gifter sig i morgon och jag längtar verkligen! Jag provade min klänning tillsammans med skorna igår och det blir kanon även om klackarna är i högsta laget (13 cm).
  2. Jag och några av mina allra bästa vänner åker till New York den 5 oktober. Det blir en shoppingresa och jag ska njuta av all god mat som finns där.
  3. Jag och Jessica ska till Malmö och gå på ett mysigt event som Claudia Galli Concha håller i den 15 oktober. Vi ska även spela in Tvillingpodden med henne då. Jag ser fram emot det!
  4. Hela familjen åker på en solsemester till Gran Canaria i november och är borta i en vecka. Trots att vi var i Grekland i maj och Mallorca i juli längtar jag efter mer sol och bad.babyzen_yoyoJag och Alice när vi var i Grekland i våras. 
  5. I slutet på oktober ska jag och Jessica åka på en lyxkryssning i Medelhavet, det blir en weekend till havs och vi ska bland annat besöka Capri. Jag har aldrig varit där, eller åkt på en lyxkryssning så det ska bli roligt. Det blir en kombinerad semester och jobb-resa.
  6. Den 15 december ska barnen ha luciatåg på förskolan och ja, jag längtar redan efter det. Förra året satt Alice i en vagn som rullades in i luciatåget och hon var så glad. Nu är ju både Elsa och Philip också med i luciatåget och jag vet redan nu att jag måste ladda upp med näsdukar.
  7. Jag längtar efter julen även om vi inte kommit fram till hur den ska firas i år. I och med att jag har skilda föräldrar ser ingen jul ut som en den andra. Vi har såklart vissa traditioner men de bröts för några år sen. Nu får vi se hur vi lägger upp det så att alla i alla familjer blir nöjda. Jag är glad om jag får vara med Stefan och barnen på julafton, det är det viktigaste för mig.

 

Vad ser du fram emot i höst? Har du mycket planerat eller tar du dagarna/veckorna/månaderna som de kommer? Jag tycker om att ha mycket att göra men ska försöka tänka mycket här och nu, här och nu. Det är viktigt tycker jag, att njuta av stunden och inte hela tiden längta till framtiden vilket jag lätt gör.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Jag ser fram emot avsnitt ETTHUNDRA med TVILLINGPODDEN! ? Då har jag sagt till mannen att jag ska få komma ut på något fnittrigt o skoj.

    Men vad härligt det hade varit om vi hade kunnat resa iväg till värmen. Avundsjuk!! Hoppas ni får det fantastiskt ?

  2. Caroline

    Jag ska föda barn så det ser jag verkligen fram emot ? Annars har jag tänkt ta hösten som den kommer, beror väl lite på om han blir en lugn bebis som man orkar resa lite med eller en livlig som är vaken hela nätter… Fyller även 30 kom jag på så nåt roligt ska jag hitta på ?

  3. Karin

    Har absolut inget inplanerat! Börjar jobba 50% i oktober till 19/12, sen är jag ledig till mitten av januari då jag börjar nytt jobb. Så så härligt att få vara ledig över julen, ska gå banans med att pynta huset (längtar!!) Blev inget i.o.m nyfödd bebis förra året. Och då förstås, fira min sons 1-årsdag i november, planerar redan nu!! ?