Barnvagnslunch – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Barnvagnslunch

Jag började skriva ett blogginlägg som löd såhär: “Efter en förmiddag med fotografering och efter det en jakt efter en gördel till morgondagens bröllop som tog över 1,5h sitter jag äntligen och ska äta lunch.”Längre än så kom jag inte för att barnen vaknade. Philip med ett skrik och Alice med “Va de?!”. Det var bara att börja gå igen så de skulle hålla sig lugna i vagnen. Vi åkte buss till bilen innan vi begav oss till Södertälje för att repa inför morgondagens bröllop. Alice ska vara en liten brudnäbb nämligen. 

Nu sitter jag och barnen i bilen i garaget i Täby centrum, vi kom nämligen på att vi glömt att köpa skor åt Alice. Angelica fick i uppgift att göra det och jag sitter här, bloggar och låtsas att Alice lär mig hur man spelar Radioapan medan Philip sover. 

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.