Angelica Lagergren

Att pressa sig själv

Vi fick ett sms igår från vår tränare att passet var flyttat från klockan 19 till 18 och tyvärr gjorde det att vi inte hann med. Både Stefan och Ibbe behöver redan gå tidigare från sina jobb som det är för att vi ska hinna in till stan och träna. Så att de skulle gå ytterligare en timme innan gick inte att lösa idag tyvärr. Men när de kom hem och jag hade ätit middag bytte vi om till träningskläder och åkte till Hackstabacken här i Åkersberga. Vi sprang upp för den fyra gånger och sen körde vi massa olika styrkeövningar på toppen.

Jag måste erkänna att jag inte alls blev lika trött som när vi tränar med Prince. Det är en helt annan sak att ha en PT som säger åt en att kämpa mer, ta ut sig mer och verkligen pressa sig själv till sitt yttersta. Jag har tränat med PF förut och det är verkligen kanon för mig. Varje pass blir liksom maxat. Men dagens träningspass var självklart bättre än att inte träna alls. Jag måste bara komma på vad jag ska träna när projekt militärträning är över. Det är bara en vecka kvar och jag tycker verkligen att det är så roligt! Det är bara det att det inte fungerar rent praktiskt att träna inne vid Fridhemsplan tre kvällar i veckan eftersom vi bor i Åkersberga.

toppen_hackstabackenJag känner mig starkare än på länge. Jag klarar av att göra armhävningar på fötterna nu, haha. Alltså på händerna… men på fötterna. Inte på knäna! Och det var mitt mål med träningen, att känna mig stark igen. Och pigg!

hackstabacken_lagergrenLängst upp på toppen träffade vi en häst. Så sjukt otippat!

hacksta_plankanPlankan känns så mycket lättare att genomföra nu än den gjorde för fem veckor sen när vi började. Jag är stolt över mig själv. Jag är inne på dag 25 som sockerfri och mitt humör har blivit så mycket bättre. Mitt blodsocker är nog på en mer jämn nivå än innan. OCH jag har inte druckit någon cola zero alls under de här veckorna heller. Jag dricker på riktigt cola zero varje dag annars så det har även det varit en utmaning.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katten

    Brukar ni hålla till i Kronobergsparken?! Har några ggr gått förbi en grupp som tränar, och tyckte att PT:n hade en jacka som det stod Prince på (vi blev nyfikna på vad det var och om man kunde vara med så vi stirrade intensivt på texten haha..). Bor granne med parken nuförtiden så kanske ser ni mig och Doris nästa vecka 😉