YOUTUBE: Tvillingarna avslöjar hemligheten – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

YOUTUBE: Tvillingarna avslöjar hemligheten

Nu kan vi äntligen gå ut med vad det är vi har pysslat med sen i början på sommaren. Jag, Jessica och George Shaid kläckte en idé under midsommaraftonskvällen som vi inte riktigt kunde släppa… I klippet nedan får ni reda på vad det är som vi har hållit hemligt så länge… Nästa vecka har vi ett uppstartsmöte kring vår youtube-kanal (Tvillingarna Lagergren, prenumerera gärna) så nu kan ni räkna med rörligt material från oss också. Äntligen säger jag! Jag ÄLSKAR youtube!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Vore helt sjukt om ni inte kommer med! Jag behöver inte ens höra låten för att veta. Mello behöver er! Jag kommer rösta om(när) det blir dags 😀

  2. Frida Andersson

    Guuuud vad kul!! Hoppas verkligen drar bidrag kommer ni med!!! 2 stycken snygga,glada,roliga,galana,härliga och underbara men ändå vanliga småbarnsmammor som kämpar för att uppfylla sina drömmar. Inspirerande!!! GO GIRLS!!! Love you Angelica och Jessica! 💕❤️