Angelica Lagergren

Alice the DJ

Det är otroligt vad Alice snappar upp saker. Förra veckan stod Angelica och Jessicas mikrofoner de använder för att spela in Tvillingpodden hemma hos oss. Alice satte sig då på en av våra stolar vid matbordet, där mikrofonerna stod, och sa ”Alice göra pod”. Alice hängde med en del när podden spelades in i dess linda, men det lär hon knappast komma ihåg. Det senaste året har de spelat in på deras kontor.

Något annat hon har snappat upp är att mina gamla studiohörlurar som jag har kvar från den tid då jag hade en musikstudio, är att de sätter man på huvudet och ur dem lyssnar man på musik.djalice1Att det inte finns någon sladd i hörlurarna eller att de inte heller spelar någon musik, det stoppar inte DJ Alice från att dansa loss, med sina favorit moves; Att vicka på rumpan.djalice2Vad plockar era barn upp från er?

Eftersom Angelica har jobbdag idag i Berlin lämnar jag Alice på förskola och mina föräldrar ska hänga med Philip under dagen. Jag passar även på att göra en lite vlogg om våra morgonrutiner som kommer inom kort.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.