Höstens nyckfullheter – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Höstens nyckfullheter

Precis som Angelica älskar jag hösten. Eller jag kanske mer älskar tanken med hösten, färgförändringen på löven, den krispiga höstluften, höstgarderoben. Vad jag däremot inte älskar med hösten är det föränderliga vädret som denna mysiga årstid bjuder på. Som igår när det duggar lite smått när jag går till bussen i Åkersberga. När jag kliver av bussen inne i stan är det uppehåll. Sen hinner jag 10 meter innan skyarna öppnar sig.hoestigherrlagergrenEftersom det bara duggade när jag gick hemifrån brydde jag mig inte om att ta med ett paraply, men som jag fick ångra mig. När jag kom fram till gymmet igår morse var jag helt dränkt. Det bara rann vatten av mig när jag bytte om till träningskläder. Efter passet tog jag lång tid på mig. Kostymen hade inte riktigt torkat när den hängde i skåpet, så jag lärde mig ett litet lifehack. Jag torkade kostymen i bastun. Som tur är, tror jag, är bastun rätt ny på gymmet för det luktar inte gubbastu om den riktigt än. Resultatet blev helt klart över förväntan. En torr kostym, ingen bastulukt och regnet hade slutat när det var dags att gå vidare till kontoret.

Men idag har jag paraply med mig. Trots att det inte fanns ett regnmoln på himlen när jag gick hemifrån.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.