Angelica Lagergren

Att komma hem efter jobbet

Det är sällan man känner som så uppskattad som pappa som när man kommer hem efter att ha varit iväg och jobbat en hel dag. När jag kom hem hade barnen ätit klart och vårt nya objektiv till kameran hade kommit till vårt utlämningsställe för Posten, så jag tog Philip med mig i bilen och åkte och hämtade det. Sen tog jag och Angelica lite bilder tillsammans med Philip medan Alice lekte med mormor.pappaochphilip1philipochpappa2Nu är barnen nattade och jag ska laga middag till barnen imorgon. Angelica ska iväg till Berlin på jobb under dagen så mina föräldrar ska vara barnvakt åt Philip under dagen och hämta Alice på förskolan och hänga med dem till dess att jag kommer hem från jobbet.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Hur nattar ni era barn? Min son vägrar sova just nu. Vaggar jag i 30-40 min kanske han somnar men han väger snart 10 kilo. Min kropp tar stryk. Han är snart 8 månader! Har ni några tips? Tack för bra blogg och bra pod/vlod! ?

  1. Herr och fru Lagergren

   Hej Matilda,
   Tröjan är från Zara. Vi köpte den på rea när vi var på Mallis i somras.
   / Stefan

  1. Herr och fru Lagergren

   Hej Emma,
   Tröjan är från Zara. Vi köpte den på rea när vi var på Mallis i somras.
   / Stefan