Angelica Lagergren

Tvillingpodden – nytt avsnitt!

I samarbete med Personligalmanacka.se 

I senaste avsnittet av Tvillingpodden pratar jag och Jessica om planering, inskolning på förskola och hur vi ska lyckas få ihop livspusslet med familjerna. Vi pratar även om hur Jessica kände att hon blev gravid och om vårt stora, hemliga projekt som snart kommer att avslöjas… På torsdag väntar en stor dag för oss och jag är så peppad! Tack för all fin respons vi fick på förra veckans avsnitt där Isabella Blondinbella Löwengrip var gäst, har du inte lyssnat på det kan du göra det här. tvillingpodden_avsnitt91

Vi är så glada och stolta över att det här avsnittet av Tvillingpodden är sponsrat av Personligalmanacka.se. Just nu kan du tävla om ett presentkort (värde 650kr) så att du kan designa din egen almanacka. Allt du behöver göra för att delta är att svara på fråga ”Vilket år föddes idéen till personlig almanacka?”, du hittar rätt svar på Personligalmanacka.se, skicka ditt svar till [email protected] senast den 4 september 2016, skriv ”Personlig almanacka” i ämnesraden. Lycka till!

 

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mariana

  Hej
  Det var jag som tipsade om att ta med min kompis Jessica i tvillingpoddenför att berätta sin historia ang. att förlösande ett barn som inte längre är vid liv.
  Hon fick ett svar med förslag till datum och svarade, men sedan har hon inte hört något.
  Nu vill hon inte skriva igen för hon vill inte ”tjata”. Men jag vet att många skulle uppskatta hennes historia så jag hoppas att ni fortfarande är intresserade och hör av er till henne.
  Stor kram på er allihop 🙂

  1. Herr och fru Lagergren

   Hej Mariana,
   hemskt ledsen att vi inte svarat henne, hon ska absolut inte känna att hon tjatar. Livet går på i 180 just nu! Jag ska maila henne och se när vi kan ses 🙂 Massa kramar och tack för att du kommenterade och påminde mig. <3 Kram A