Hårtips barn – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Hårtips barn

Har ditt barn lite längre hår? Jag brukar köra tofs på Alice men kände att jag ville göra nåt annorlunda med hennes hår idag. Dels för att luggen alltid åker ner i hennes ögon trots att hon har tofs, och för att håret nu är så pass långt att det går att göra flätor. Jag gjorde en liten tofs av överhåret och snurrade en liten gummisnodd runt. Sen flätade jag och satte ytterligare en liten snodd längst ner.

braids_kids

braid_kidAlice fick två hårspännen fram för att hålla fast allt småhår. Hon var nöjd med sin fläta och min oro över att hon skulle bli ledsen när jag lämnade henne på förskolan var onödig. Hon vinkade glatt hej då när jag gick hem i spöregnet.

bebis_lagergrenKlätterapan Philip fick en liten tofs på huvudet i morse men den slet han ut. Han har börjat klättra på allt. Soffan, stolar, vagnen och soffbordet. I helgen fick han en liten skada på sin nos när han ramlade. Lilla skruttmunken, en riktig vildpastill. Den här veckan är jag mammaledig med honom, det är väldigt mysigt! Nu sover han så jag ska passa på att vila en stund. Jag mår fortfarande inte helt 100, jag vill bara bli helt frisk nu!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Testa att göra en inbakad fläta på varje sida. Dela liksom upp håret på mitten och gör två, en på varje sida. Inte bara en i mitten för då ramlar alla småhår och luggen ur direkt. Toppa med hårspänne. Bästa förskolefrisyren! Håller hela dagen. Även när en mössa åker av och på hundra gånger. Tips från en som har en väldigt hårfager dotter…. Hahha!

 2. Anni

  Har Alice varit med om många små skador och eller olyckor då hon började gå/ klättra? Vår dotter började gå i somras men är ännu ostadig ( hon har ett handikapp) och den senaste veckan har hon bränt tummen på ugnen, ramlat och slagit ansiktet och ramlat så hon haltar lite. Det känns då hemskt och jag känner mig som världens sämsta förälder. Klarar ni av att tänka att sånt händer, att ni inte gjort något fel?

 3. J

  Koka 1 liter vatten ihop med saften från 2 citroner och riv ca 5 cm ingefära i. Dunderdryck! Jag drack ett glas varje morgon i vintras när sjukdomarna härjade som värst och va inte sjuk (peppar peppar) en enda gång! Prova! Smakar inte jättegott men gör gott😊

 4. Alexandra

  Sömn och vatten! För att bli frisk alltså. Mest sömn. Vad kul att det bara var ni två i senaste avsnittet. Gillar alla förlossningsberättelser men ni två har ändå sån grym energi när ni är själva så det är extra inspirerande tycker jag! 🙂

 5. Therese

  Jag går med och mår dåligt. Men inte tillräckligt dålig för att kalla mig sjuk!? Jobbigt de där! Mina barn har legat sjuka med förkylning och feber! Bara inte det är min tur! Ska ju börja jobba på torsdag! Kul att börja med att vara sjuk! Hahaha men har valt att se på de positivt! Är inte så mycket jag kan påverka ändå. Blir jag sjuk så blir jag.
  Hoppas du tillfrisknar snart!