Angelica Lagergren

Följ mig på Instagram

stefaninstagramNu sitter jag på bussen på väg in till stan för att verkligheten åter ska göra sitt intåg i mitt lilla liv. Alltså den verklighet som innefattar att faktiskt gå till ett jobb och inte bara chilla med barnen, blogg och spela en och annan golfrunda. Utan den delen som också innefattar, kontorsstolar, Excel-dokument, vuxna människor, träning och tidiga resor med buss.

Men, nu var det inte riktigt det som det här inlägget ska handla om, utan jag vill att just du, börjar följa mig på instagram om du inte redan gör det. Och om det nu är så att just du är en av de 1644 personerna som följer mig så måste ni börja hålla på koll Instagram-stories där jag har börjat publicera lite material. Jag fattade ju aldrig riktigt hur Snapchat fungerade och det här känns så mycket roligare, även om Alice mest vill vara hunden, och det inte går på Instagram. Det är mycket lättare än vanliga instagram, snabbare att göra och för att det är roligare 🙂 Instagram-stories hittar ni högst upp innan ni börjar scrolla alla bilder i ert flöde, eller genom att klicka på min profilbild inne på min profil som ni hittar här (länk).

Så, vi syns på Instagram, och lite senare idag här inne på bloggen! Nu ska jag träna för första gången på 9 veckor, och sen gå genom, vad jag hoppas inte är, allt för många mail.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.