Angelica Lagergren

Glad modell på modevisning

Jag är hemma igen efter den här helt fantastiskt peppiga helgen med hela Loppi-gänget. Samtidigt som det är skönt att vara hemma saknar jag redan energin och peppen som helgen gav. I väntan på att vi får tillgång till fler bilder från dagens Loppi-event tänkte jag bjuda på den här helt fantastisk bild på mig själv från dagens modevisning. Jag skrattade genom hela första rundan på catwalken för det hade blivit en mix-up mellan numret på mina klädkassar och manuskorten. Så där kom jag i svarta jeans, vit skjorta och kavaj, när det annonseras ut att jag har en marinblå tröja och chinos. Att gå modevisning var så himla roligt, det kan jag verkligen tänka mig göra fler gånger.herrlagergrenmodevisningBilden är lånad av en i publiken, länk finns på min Instagram.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Ni måste ha ett tufft och tråkigt vardagsliv om inte det mest fantastiska är att få komma hem till familjen, rutiner och vardagslycka? Semester/weekend i all ära men bäst är ju vardagen och har man ingen fungerande vardag är inte heller semestern bra på ett sunt sätt. Varför är ni så negativa mot vardagen? Det är ju liksom det som är livet..

    1. Herr och fru Lagergren

      Hej Hanna,
      Jag vet inte var jag påstod att det inte var fantastiskt att komma hem till barnen och var negativ till vardagen? Sen finns det olika sorters glädje som inte går att jämföra med varandra. Kärleken till barn är en viss typ av glädje, lycka och kärlek. Samtidigt som att umgås med 20 energigivande, fantastiska och inspirerande människor är en helt typ av annan glädje och lycka.
      / Stefan

      1. Hanna

        Du skrev att du just kommit hem och att du redan saknade ”gänget”. Borde inte känslorna enbart vara ren och skär lycka över att vara en samlad familj i sitt eget hem? Varför sakna det andra så snabbt orden riktiga lyckan finns i familjen?

          1. Cathrin

            Undrar om Hanna har ett hemskt tråkigt vardagsliv som känner det nödvändigt att lägga sin tid på såna idiotiska kommentarer istället för sin familj? 😉 keep upp the good work familjen Lagergren

        1. Elin

          Han har varit pappledig ju, inte så konstigt att man får energi av att åka bort på det där sätter. Sen (verkar det som) så gör inte stefan massor med annat än hemma, jobb och ibland nån golfrunda. Du kanske blandar ihop dom då det främst är angelica som är på olika grejer.

          1. Angelina

            Är inte Stefan pappaledig? Och Angelika jobbar..? Då är de väl inte speciellt konstigt om hon är ute mer.. Men jag kanske har missat nått

          2. Elin

            Sa jag att det var konstigt? Men det är väl INTE så konstigt att stefan tycker att det är skönt att komma bort ett tag när han är pappaledig? Angelica som både jobbar och är på olika event har väl kanske inte lika stort behov av att få ”ladda föräldrabatterierna”? Tycker du missförstod min kommententar med flit. Men jag kanske har missat nåt.

          3. Hanna

            Det är väldigt mycket som missförstås med flit.. Angelica, verkar vara en öm punkt eftersom du slår ifrån dig så.. Föräldraledig eller ej.. Att få komma hem till barn och partner ska vara det bästa som finns. Att sakna något då är ett dåligt tecken tycker jag..

          4. Herr och fru Lagergren

            Hej igen Hanna,
            Det är ingen öm punkt på Angelica överhuvudtaget utan det ligger till såhär väldigt enkelt: Vi är ett team, ett team som håller varandra om ryggen. Så fungerar vår familj. Kommer man med påhopp och förutfattade meningar om vår familjesituation för att man tolkar in och projicerar på saker som vi skriver i bloggen, som är en rätt liten del av vad som händer, sker och pratas om i vår familj, då blir det så.
            Din första kommentar på det här inlägget är OK, men när du gång på gång, bestämt hävdar saker du inte har någon aning om går du för långt.
            Om vi är så hemska som du verkar tycka, efter att ha kollat igenom vad du kommenterat tidigare, så behöver du inte läsa vår blogg. Jag är rätt säker på att det är ett frivilligt val du gör och att det inte är någon som tvingar dig till det under pistolhot.
            Tack och bock!
            / Stefan

    2. Annica

      Men fy vilken ren skitkommentar Hanna. Hur ser ditt vardagsliv ut om du måste kommentera på detta sätt?
      Att du skrev så bra tillbaka som ni gjorde Stefan oh Angelica ska ni ha en eloge för. Jag hade blivit ursinnig och uttryckt mig mycket sämre.