Angelica Lagergren

Virriga höns på presslunch

I onsdags var jag, Jessica och Annika på en presslunch som Ellos höll i. Det var dock nära att vi missade hela eventet eftersom halva stan var avstängd. Vi satt fast i köer i en taxi i en halvtimme innan vi bestämde oss för att hoppa ur och gå istället. När vi gick hamnade vi fel och gick vilse inte mindre än tre gånger. Som tre virriga, svettiga höns sprang vi omkring. Alla hade varsin mobil i handen med en karta men hur vi än gick blev det fel…. Hur som helst kom vi fram 45 minuter försent (hatar verkligen att komma sent) och vi bjöds på god lunch och visning av Ellos höstkläder för kidsen.

1G9A7364 Det bjöds på pannkakor, grädde och bär till barnen… De såg ljuvliga ut! 1G9A7643 Världens bästa jobbarkompis, Jessica. 1G9A7547Gullig t-shirt.

1G9A7606Vi fick höra lite om de olika kollektionerna…

1G9A7602…. som ni ser var jag väldigt fokuserad.

1G9A7558Bästa Annika. Hon var en av vännerna som peppade mig att säga upp min fasta anställning och frilansa och det har jag inte ångrat en sekund.

1G9A7327Jag vill ha fler gröna växter hemma, det är ju så fint!

1G9A7324

1G9A7331

Jag behöver köpa lite grejer till Philip inför förskolestarten. Han behöver en regnjacka, gummistövlar och tights. Han och Alice har ju samma klädstorlek nu så det är inte helt lätt att han ska ärva saker av henne. Vi har fått flera kommentarer om Philips inskolning, om han verkligen är redo att börja nu. Och ja, det tycker vi. Vi får se hur det går under inskolningen, skulle det inte funka får inskolningen vänta. Det är inte värre än så.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra Rae

    Jag bor I England och har går barnen på dagis från ungefar 6 manader. Min dotter var 8.5 manader nar hon började. Var betydligt lattare att skola in henne an en kompis vars son var typ 2 år. Lycka till!

  2. Sofia

    Min som började en vecka efter han var ett, han fick redan vid nio månader men även om han inte kunde gå så kände vi att han var redo. Tror Philip kommer klara förskolan galant!

  3. marie

    Nu är min son snart 9 år men han började i förskolan när han var 12.5 månad och det skadade inte honom på nåt sätt. Jag tror inte alls det är skadligt för barnen utan de tycker nog det mest är roligt. Tror det är mest vi föräldrar som lider mest och har dåligt samvete för nåt helt onödigt.

  4. L

    Jag vet inte hur du känner men jag tycker att det är så tråkigt att få sådana kommentarer om att man skolar in för tidigt. Det är ju ni som känner honom bäst och hade ni trott att han inte var redo hade ni ju väntat, Vi skolade in vid 13 månader och han var klart minst och kunde minst men ÄLSKADE det och har funkat klockrent. Lycka till!