Angelica Lagergren

Frågestund – i videoformat

Nu är det dags för oss att köra en stor frågestund här i bloggen. Ställ din eller dina frågor här nere i kommentarsfältet så kommer vi svara tillsammans i en videofilm. Vad vill du veta? Inget är för stort eller för litet, fråga på så ska vi göra vårt bästa för att svara. Kanske vill ni veta varför Stefan gick från att vara en rakad hipp hoppare till att bli en mer preppy man med fluga? Det undrar i alla fall jag hur det gick till… Undrar ni hur det kändes att säga upp sin fasta anställning och bara kasta sig ut och frilansa? Eller vill du veta när nästa bebis kommer? Eller hur många Stefan legat med? Hehe. Fråga på!

13691003_10157257141105381_1422608851664487809_o

/Angelica och Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    För några månader sedan så skrev ju du Angelica att din mamma va singel. Så på skoj la ju du ut en kontaktannons där du sökte en man till din mor. Är nu nyfiken på om mannen hon är.tsm med idag kom i kontakt med henne via er blogg? ? Tack för en fantastisk blogg
    Och ja förstår verkligen om ni inte vill svara då det inte gäller er.

  2. Jessica paulson

    Hej! Tack för en otroligt grym podd och blogg!! Jag skulle gärna vilja veta hur ni tänker och gör när ni börjar bråka, om ni visar barnen att ni bråkar (framför dom alltså) eller i ”smyg”? Har själv svårt att hålla mig framför våran 6 månaders när jag och min sambo bråkar, jag kan vara så elak ibland..! Och än så länge förstår ju inte vår dotter men det kommer snart en tid då hon faktiskt gör det.. Hur tänker ni?
    Kramar ♡

  3. Frida

    Mer tankar om ekonomi…spartips …har ni budget ni följer?
    När ni är osams hur gör ni för att ändå tänka att den andre är mannen/ kvinnan i mitt liv och inte känna att nu får det vara nog.
    Ser ni era föräldrar med andra ögon nu efter att ni fått barn….mkt brukar komma upp när man själv får barn o kanske har en annan uppfostringsmetod än för 30 år sen.
    Om ni tänker olika gällande uppfostran hur löser ni det?
    Ja haha gärna en bild på Stefan i sin gamla stil??
    Mer inredning ….diy tips….outfits….tips på maträtter, sminktips
    En video Welcome to My crib
    Om man skulle se er på stan vill ni vara ifred eller blir ni glada om man kommer fram?
    Tänker oxå på om hur ni tänkt om era barn senare blir arga över att dom inte fått chansen att säga nej till det offentliga?
    Älskar för övrigt när ni bjussar på jobbiga saker i livet…får en Att tänka ..det finns fler…så jäkla härligt av er?? gärna tips om hur ni löser konflikter, sura kommentarer irritation mellan er?
    Tack för en underbar blogg??

  4. Sofie

    Jag vill veta hur ni träffades och er första tid tillsammans! Var det kärlek vid första ögonkastet? Hur var dejtandet i början? När blev det allvar?

  5. Emma

    Hur tänker ni på hur kring upp en pojke och en flicka? Uppfostrar ni på samma sätt? Hur tänker ni kring färger på kläder och leksaker till era barn? Tjej och killefärger?

  6. Hanna

    Hur reagerade ni när ni fick plusset på stickan (tänker framför allt med Alice eftersom hon var först, men även med Philip)? Ren glädje, chock, nervositet, m.m. Även hur det gick till när du Angelica tog testen? Berättade ni för era närmsta på en gång eller väntade ni?
    Tack för en grym blogg!
    Kram

  7. Tova

    Hehe appropå när nästa barn kommer så drömde jag inatt att Angelica var gravid i veckan 17 men att det var Philip som födde barnet och Alice var barnmorska och jag hjälpte Alice ?

  8. Madelene

    Jag är nyfiken barnens matsituation. Hur introducerade ni vanlig mat till barnen från puré? Jag kan inte komma över min rädsla att mitt barn (nästan två månader yngre än Philip) kan sätta i halsen och äter fortfarande mer åt puré hållet. Tips? Er blogg är så grym! ? ❤

  9. Hanna

    Om ni får fler barn, vad vill ni att de ska heta i förnamn? Har ni lika namnsmak och vilken typ av namn gillar ni bäst? Tack för en bra blogg!

  10. Sofi

    Älskar er blogg!! Hehhe som alla andra här inne säkert men men! Mina frågor:
    Släpper ni er framför varandra? Vad tycker ni om den saken?
    Delar ni helt jämnt ekonomiskt? Kan tänka mig att en av er tjänar lite mer än den andre… men ser ni det som gemensamma pengar?

  11. Sanna

    Hej!
    Tack för grym blogg. Älskar när ni postar modetips för både vuxna och barn.
    Till min fråga, Angelica. Du är på topp i karriären, du verkar älska det och ser ut att må bra och ha roligt. Jag själv ska snart börja jobba på nytt jobb efter mammaledighet och känner mig också super peppad och lycklig. Men jag brottas oerhört med dåliga samvetet för att jag gör karriär och jobbar heltid när minstingen endast är 15 månader. Brottas du aldrig med dåligt samvete? Hur peppar du i så fall dig själv, tips?! Hur tänker du kring karriär och barn.. Kram!

  12. Eva

    Jag är nyfiken på hur ni tänker kring att ni tjänar pengar på att exponera era barn och ert liv så pass mycket i bloggen. Vilka är era känslor när ni tänker på att tusentals människor har som ett nöje att läsa er blogg, att ert liv är underhållning för andra och att ni tagit med era barn i det också? Funderar ni på vad barnen kommer att tycka om att deras bebistid (hela barndomstid?) var något som ni föräldrar visade upp på nätet för vem som helst att se och att ni också fick en inkomst från det?

  13. Anna J

    Du har pratat om att ni ska skaffa fler barn.
    Skulle ni vilja få tvillingar nästa gång? Nu när ni redan har 2 barn. 😉 😉 😉 KRAM NI E BÄST ANGELICAAAAAA!! puss <3

  14. Paulin

    Roligt med frågestund!
    – fick ni nån 2-barnschock?
    – hur ställde ni in er på att bli 2-barnsföräldrar?
    Tack för en superbra blogg!

  15. Lina - Bröllopsplanering och vardagslyx

    Ja, va kul med frågestund! Jag undrar:
    1: kan ni säga de tre bästa sakerna med att vara föräldraledig. Kul att se om ni tycker lika eller olika 🙂
    2: Vilka av era egenskaper hoppas ni att era barn ärver?
    3: Hur ser en perfekt helg ut? Vad gör ni? Var är ni? Vad äter ni? Osv.

    Kram och tack för världens bästa blogg!

  16. Theres

    Hur kommer det sig att ni började blogga tillsamans?
    Känner ni mkt på eran blogg?
    Vilken är den roligaste dejten ni haft?
    Vilken tycker ni är den sämsta/onödigaste utgiften er parter har?
    Sköter ni ekonomin tillsamans?

  17. Frida

    Hej! Tack för en superbra blogg! Jag skulle vilja veta hur ni/du Angelica fixade första tiden med så små barn tätt. Frågan främst riktad till dig Angelica när du var hemma med bägge två själv. Alltså amma, byta blöja osv. Vi har knappt två är mellan våra och minsta är några veckor nu. Allt känns som ett kaos typ hehe. Bebis vill amma hela tiden och den stora kan man inte lämna ur sikte typ pga göra hyss osv. så helt enkelt, några tips? Och när kände ni att det blev ”lättare”. Kram

    1. Jenny

      Åh det där undrar ja med! Vi har exakt 23 månader i mellan våra två. Stora blev 2 i helgen och lilla 5 v.. Fattat inte alls hur man fixar det. Nästa vecka ska stora till förskolan och går då 15Tim i veckan, känns som dom fp dagarna kan bli lite lättare..
      Men för övrigt känner jag mig helt slut..

      1. Frida

        Härligt att höra om någon som är i samma sits:). Vår son ska inte börja fsk förrän i vår så han blir hemma med mig å lillasyster tills dess. Om du kommer på några smarta tips å knep får du gärna skriva dem haha! Kämpa på!

  18. Sanna

    Ställer en till fråga:
    Eller jag skulle vilja att ni berättade lite om att byta blöja och klä på barn. Har era barn haft nån period då de vägrat? När var det? Hur länge varade det? Några knep att bjuda på?

  19. Malin

    Hej!

    Vad roligt! Jag har några frågor 🙂

    1) Hur går det med Stefans plugg? Har för mig att du skulle läsa någon MBA. Och då följdfrågan – vad jobbar du med Stefan?
    2) När började ni tänka på bloggen som ”jobb”? (Verkar vara världens roligaste jobb!)
    3) Stefan, jag har för mig att du inte är från Stockholm? I så fall, när och varför flyttade du dit? 🙂
    4) Hur ofta blir ni igenkända? Märker ni att folk känner igen er på stan liksom?
    5) Hur resonerade ni när ni valde förskola åt Alice (och Philip såklart)? Var det viktigt att det låg nära, var ur och skur, speciell pedagogik etc?

    Tack för en toppenblogg! 🙂

  20. Sanna

    Jag har några förslag på saker jag skulle vilja läsa om:
    – berätta hur era barn sovit sen de kom…vart de sovit och hur ni gjort med nätter. Är det den som varit föräldraledig som tagit dem eller har ni alltid delat?
    – hur har sexlivet funkat sen barnen kom? Tycker ni lika eller olika om hur det funkar?

    Tack för bra blogg och pod!

  21. Sandra

    Hej, nu när ni båda svara skulle jag vilja höra hur det går med ert sexliv. A har ju tidigare nämnt i podden att det har varit lite sisådär.
    Vad vill var och en att nästa barn ska heta? 🙂
    Kram och tack för en grym blogg och podd 🙂