Angelica Lagergren

Vad vill du läsa om?

Idag var jag och Stefan inne på LOPPIs kontor och hade möte om bloggen. Det var inspirerande och trevligt! På lördag ska vi iväg på kick off med hela LOPPI-gänget, vi ska till Yasuragi. Som jag längtar! Bad, god mat och pepp inför hösten. Det kan inte bli så mycket bättre! Jag tänkte nog boka in någon behandling också, men jag är fortfarande rätt förkyld så en massage passar nog inte. Eller hur är det där? Ska man bli masserad om man är krasslig? Spelar det verkligen någon roll? Annars kanske en ansiktsbehandling får räcka…

lagergren_muffins_kaffeLOPPI bjöd på kaffe och muffins, så himla gott.

lagergren_herr_och_fruJag tycker att det är roligt att jag och Stefan jobbar tillsammans. Ibland blir det bråk om bloggen men det är inte alls så ofta. Det är mest när vi är trötta, stressade och ingen av oss har planerat dagens innehåll här i bloggen. För att underlätta för oss själva sitter vi på söndagar när kidsen har somnat och planerar vad vi ska blogga om i veckan som kommer. Men, jag skulle väldigt gärna vilja veta vad ni vill läsa mer om. Är det inredning? Mode? Barnkläder? Sex? Karriär? Relationstips? Listor? Krönikor? Mer bilder? Kommentera vad du vill ha mer av så ska vi göra vårt bästa för att ge er det innehållet ni vill ha.

Vi tänkte köra en frågestund i helgen och svara på era frågor i en videofilm, vad tror ni om det? Nu till hösten kommer ju även jag och Jessica köra igång med vår youtube-kanal, det ser jag fram emot. Redan nästa vecka händer en riktigt stor grej som är så spännande att jag på riktigt får handsvett… Jag kommer berätta mer då, nu ska jag krypa upp i soffan och dricka te och kolla på Ernst. Bästa torsdagsnöjet!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ingrid

    Jag har en dotter som är 19 månader och en son som är fyra månader. Jag hittade er blogg när jag var gravid och googlade pseudotvillingar. Jag vill gärna läsa om att ha barn tätt, Alice förskola, vad Alice och Philip gillar att göra, hur ni löser vardagssituationer som nattning, handling, matlagning osv. Jag följer er och ser med spänning vad som väntar oss om några månader hela tiden. 🙂 tack för en bra blogg!

  2. Malin

    Jag är sugen på att läsa mer om mode,vad ni klär er i och så och så hade det varit lite kul att höra om relationstips från Stefan 🙂
    Tycker det är roligt med en blogg som skrivs av ett par! ?? kram

  3. Caroline

    Mer om relationer! Både det härliga och det mindre härliga. Det är så himla mycket upp och ner i min relation det senaste året. Inga katastrofbråk alls. Men det liksom gnager i mig att man aldrig kan slappna av, att vi alltid måste jobba på att diskutera och fundera på bästa sättet att hantera olika situationer och hur vi bemöter varandra. Suktar verkligen efter tips eller bara att få veta hur andra hanterar det. Min sambo vill ofta inte diskutera medan jag ALLTID vill lösa konflikter så fort som möjligt vilket alltid leder till större bråk än det behöver bli egentligen.

  4. Anna

    Hej! Hörde i podden att ni efterlyste New York tips, mitt tips är att äta pizza på Lombardis! Absolut bästa pizzan jag ätit! Oftast ganska lång kö men lätt värt det?

  5. Therese

    Jag läser gärna mer om inredning. Tycker ni ser ut att ha jättefint hemma och dessutom verkar vi ha lik smak 🙂 gillar också lite reflekterande inlägg, eller hur man nu ska skriva, där ni tar upp saker från förr och skriver om hur ni tänker kring detta nu och hur saker förändrats. Flummigt men hoppas ni förstår. Älskar er blogg precis som den är också! Kramar

  6. Johanna

    Mer av:
    + relation/relationstankar, inte nödvändigtvis tips
    + barnuppfostran
    + ”åsiktsinlägg” (är det vad ni menar med krönikor?)

    Mindre av:
    – listor!

    Karriär lan jag tycka är rätt intressant… Skulle i såna fall önska lite mer av Stefan på den punkten och lite mindre av Angelica. Inget illa menat utan menar bara att det skulle bli lite mer balanserat mellan er två då. Nu är det mycket angelica-karriär och inget Stefan-karriär. De är ju rätt olika så skulle bli en bra mix tror jag.