Vaknar upp i Torekov – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Vaknar upp i Torekov

Det blev inte mycket bloggande för mig igår. Men det blir väl så nr man sitter bakom bilratten i lite över åtta timmar. Men igår vid middag landade vi här nere och hela bilen tömdes på packning. Efter middag blev det en promenad i närheten med alla barn i vagnar även om Alice mest ville rida på Angelicas eller mina axlar.aliceridertorekovgkHär på Torekov GK ska jag spela en runda lite senare idag. Med svärfar som caddie. Tid för att “bonda” som han säger. Jag säger inte emot.bjareterassen godmorgonÄven om Philip har sovit riktigt dåligt inatt, men det är så det blir när man fått tre (!!!) sovpass på dagen istället för ett så var det skönt att vakna upp tidigt. Hela huset var tyst, lite småkyligt utomhus när solen sträcker ut sina solstrålar över området. Jag och Alice gick upp först av alla men lagom till vi hade stängt dörren till sovrummet så vaknade de här två glada sprallgrodorna.

Nu ska jag och Angelica googla fram hur man använder en kaffepress, hej hej generation Nespresso.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.