Springa till havet  – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Springa till havet 

Imorse sprang jag och Jessica igen, helt underbart att springa med havet som utsikt. Jag vill bo såhär! Tänk att få ha havet utanför dörren, magiskt. Jag är så lycklig över att pappa och Sussie köpt ett sommarhus här. Jag skulle på riktigt kunna tänka mig att bo här hela somrarna. Och tänk att fira jul här! 

Sussie är för övrigt Alices nya favoritperson. Hon vill vara nära henne hela tiden. Bästa Sussie! <3 


Vi avslutade vår joggingtur med att klappa små får som bor i en hage nära huset. Nu har jag och pappa hämtat Caroline på flygplatsen så nu är hela familjen äntligen samlade. Som jag älskar  de här människorna. <3 
/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.