Senast lyssnade bok – Denise Rudbergs bok Disa – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Senast lyssnade bok – Denise Rudbergs bok Disa

Det här inlägget är ett samarbete med BookBeat

Sommar och semester har alltid inneburit läsning för mig. När jag och Stefan var på bröllopsresa till Maldiverna hade vi med oss massa böcker och båda lyssnade även på ljudböcker och poddar när vi låg på stranden eller vid poolen. Jag började läsa Denise Rudbergs böcker i gymnasiet och jag älskade Väninnan, Storlek 37 och O.s.a. Nu när vi var på Mallorca för några veckor sedan lyssnade jag på Denise Rudbergs senaste bok Disa som är en del av serien STHLM Queens. Utan att avslöja för mycket om boken kan jag berätta att jag kände igen mig väldigt mycket i huvudkaraktären Disa. Hon har problem med sin ekonomi och tar massa sms-lån. Jag tycker om att lyssna på böcker som utspelar sig i miljöer där jag varit, som den här som är i Stockholm.

bookbeat_lagergren

Jag tycker att det är svårt att hitta tid att läsa en fysisk bok om jag inte har semester och Stefan är hemma och hjälper till med barnen. Jag har försökt ta med en bok in i badrummet några gånger när Alices duschar och Philip leker utanför på golvet, men det blir inte många sidor lästa. Nu har jag däremot börjat lyssna på böcker via högtalarsystemet i vardagsrummet och det är kanon. Jag kan lyssna på en lättsam chicklit samtidigt som Alice leker med sin padda och Philip sitter och leker på golvet. De där blodiga och lite läskiga deckarna sparar jag till när jag ska gå och lägga mig istället.

Lyssnar du på ljudböcker? Tipsa gärna om bra/spännande/roliga böcker här nere i kommentarsfältet så kan både jag och ni som läser bloggen få tips. Jag ser fram emot att lyssna på Sofie Sarenbrants bok Tiggaren. Jag gillar att varva chicklits med spännande deckare. Jag har även lagt till Hannah och Amandas bok Försoningen i listan på böcker jag vill hinna lyssna på innan sommaren slår om till höst.

Jag har fått en unik kod till er som innebär en månads fri lyssning helt utan bindningstid. Erbjudandet gäller hela sommaren. Klicka in er på BookBeat och använd koden: Herrochfrulagergren I första steget står det att det bara är i 14 dagar, men när du fyllt i koden uppdateras erbjudandet i nästa steg och du får en fri månad.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Jag lyssnade på ljudbok under semestern… LAddade ner så att jag hade på flygresan och medan barnen badade i poolen. Orkar inte läsa i solen, det blir alldeles för ljust. Nu senast lyssnade jag på Katrin Zytomierskas nya bok…

  2. Fru Boholm

    Ljudböcker är perfekt för mig som är åksjuk och inte kan läsa under bilfärder. Gillar man deckare vill jag tipsa om Sharon Bolton som skriver de bästa spänningsromanerna nu, enligt mig. Även Belinda Bauer är bra.

    Gillar man drama och familjeintriger kan jag tipsa om Kate Morton som skriver väldigt bra inom den genre.