När ett dygn känns som två – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

När ett dygn känns som två

Vissa dagar är bara så otroligt långa, jag har just upplevt ett sånt dygn. Jag och Jessica jobbade inne i stan igår med vår grymma layoutare Carolina. NU ÄR VI KLARA MED LOPPImagasin! Vi gjorde omslag idag och det blev verkligen så himla fint. Vi ska låta det vila till i morgon och sen är tidningen redo att tryckas. Mäktig känsla! Idag när vi sa hej då till Carolina började jag gråta. Jessica skrattade åt mig men jag hatar avsked och avslut. Jag hoppas att vi får jobba tillsammans med Carro snart igen, hon är fantastisk. officeHotellet vi bodde på fick bli kontor i dagarna två.

kontor

beyonceIgår var vi som sagt på Beyoncé och jag är fortfarande helt lycklig i kroppen efter hennes magiska konsert. Malin var också med, hon har plåtat ett reportage till LOPPImagasin, det är en ära att få jobba tillsammans med vänner. Vi mötte upp Annika och Fredrik lite snabbt igår också, även Annika har varit väldigt delaktig i tidningen som nu är klar.

grand_centralHär satt vi idag och gjorde omslaget. Jag (och Jessica och Carolina) skulle kunna sitta och pilla med det i flera dagar. Vi testade många olika kombinationer innan vi tillslut landade i två favoriter. Hoppas att vi alla tre bestämmer oss för samma i morgon… Det blir spännande!

Nu har jag packat klart och allt står redo att packas in i bilen i morgon. Nu blir det glass och ett avsnitt av Orange is the new black. Jag har inte riktigt kommit in i den här säsongen och tycker inte att den är lika bra som de andra varit… Kom gärna på med tips på serier ni gillar. Jag tycker om sjukhusserier, sorgliga saker och läskiga/spännande serier. Jag är inte så förtjust i serier som Big bang theory och Modern Family.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cathrin

  Åh! OITNB är ju så bra! Du kommer nog in i den igen. Sluta inte titta.
  Greys Anatomy (men den kanske du redan ser/sett/tröttnat på?)
  Jessica Jones (Netflix)
  Scream (Netflix)

 2. Amanda

  Outlander – (den måste man ge 3-4 avsnitt innan man kom in i den, tyckte jag 🙂 ) Men såå bra!!
  Empire

 3. Sandra

  Barnmorskan i East end! Bästa om du gillar sjukvård, sirligt och barn! Heter Call the midvife på Netflix

 4. Jessica

  Jag och min sambo har precis börjat se the good wife! Superbra. Det är nästan svårt att gå och lägga dig på kvällarna 😉

 5. Caroline

  Jag har precis kommit halvvägs i nya serien Stranger Things, som finns på Netflix, och ÄLSKAR den! Spännande, stämningsfull och är helt förälskad i alla 80talsvibbar med musiken, kläderna, inredningen. Samtidigt skitläskig emellanåt! Rekommenderar verkligen! 🙂

 6. Therese

  Jordskott! Om du inte redan sett den vill säga. 🙂 Finns på cmore och antagligen på svtplay då den gått på SVT.

 7. Louise

  Du borde verkligen titta på Chicago Fire om du inte sett den! Otroligt spännande och riktigt bra! Kram!

 8. Sarah (Sessan)

  BATES MOTEL!!! Världens mest spännande serie!!! Konstig men grymt bra! Handlar om hur mördaren i “psycho” blev seriemördare. Grymma skådisar, spännande story, kärlek, mysterier, händer alltid något! <3 finns 4 säsonger och säsong 5 kommer i mars nästa år! Kram

 9. Sarah (Sessan)

  BATES MOTEL!!! Världens mest spännande serie!!! Konstig men grymt bra! Handlar om hur mördaren i “psycho” blev seriemördare. Grymma skådisar, spännande story, kärlek, mysterier, händer alltid något! <3 finns 4 säsonger och säsong 5 kommer i mars nästa år! Kramar

 10. Lina- Vardagslyx och familjeliv

  Har du sett American Horrorstory? Riktigt läskig och obehaglig serie. Jag tyckte den var för creepy men min syster älskar den. Tydligen är första säsongen värst. Orange is the new black säsong 4 blir bättre, tyckte också att de första avsnitten var lite sega. Men slutet är såååå spännande!