Angelica Lagergren

Beyoncé var mer än fantastisk

Vilken människa, vilken energi! Jag var helt lycklig när vi lämnade Friends arena igår. Jag, Jessica och några kompisar var och såg Beyoncé, vi hade fått biljetterna i present av våra män. Världens bästa present! Jag har sett Beyoncé två gånger innan (en gång i London!) och lämnade konserten med samma känsla nu som då. Att jag är stark och bra. En väldig fin och härlig känsla! Hon var så pass bra att jag faktiskt inte plockade upp mobilen någon gång under konserten. Jag njöt till 100%.

IMG_2866Innan vi gick in träffade vi Johanna som lyssnar på Tvillingpodden. Så himla gulligt av henne att komma fram och säga hej och berätta att hon tycker om oss. Hon hade biljetter längst fram i golden circle, (vi längst upp, längst bak) och jag frågade om hon ville byta. Det ville hon såklart inte, haha.

 

IMG_2865 Jag blev smygfotad när jag sjöng med i Halo, min absoluta favoritlåt med Yoncé. IMG_2852Jag tog en bild (och snappade) precis innan det började men sen blev det inget mer fotande eller filmande. Jag kommer minnas den här kvällen för evigt! Jag hade gåshud och tårar i ögonen flera gånger under kvällen.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.