Angelica Lagergren

Tvillingpodden slår rekord

Nu finns ett nytt avsnitt av Tvillingpodden uppe på Itunes, acast och i din podapp. När och var lyssnar du på poddar? Om du gör det. Lyssnar du mer under sommaren? Vilka är dina favoritpoddar? Kommentera gärna så kan jag sammanställa en lista med allas favoriter, det är alltid kul att hitta nya poddar tycker jag.

tvillingpodden_86

I senaste avsnitt av Tvillingpodden pratar vi bland om otrohet och känslan att bli lämnad. Den där känslan av att inte längre vara älskad och att det inte går att göra någonting åt. Vi har en vecka kvar på den här månaden och är nästan uppe i 100 000 nedladdninar under juli månad. Det är rekord! Det är så himla roligt att fler och fler hittar till Tvillingpodden. Tack för det.

tvillingpoddenNär vi startade Tvillingpodden i december 2014 hade vi ingen aning om hur många som skulle vara intresserade av att lyssna på hur vi lever och har levt våra liv. Vi har fortfarande inte bestämt var vi ska hålla till när vi ska spela in avsnitt 100 med en stor publik. Men nåt riktigt bra måste vi ju såklart hitta på!

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Lyssnar oftast på tisdagar när stora pojken är på förskolan och den lilla somnat förmiddagsvila. Kaffe och Tvillingpodden, helt klart en bra start på dagen! Lyssnar bara på er podd men skulle gärna få tips på fler!

  2. Madeleine

    Lyssnar till och från jobbet. När jag åker pendeltåg långt. Innan jag ska sova. På lunchen. Ja ganska ofta.Lyssnar på ett 40tal olika. Älskar er men lyssnar inte så ofta, vill ha dom kvar. Så lyssnar på dom lite mindre roliga först, vet inte varför eftersom jag kan lyssna om Era men har märkt att många poddavsnitt av andra tas bort…Men eran är sjukt rolig:)

  3. Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

    Åååh så spännande med den hundrade inspelningen! 🙂 Jag tycker att det som känns så fantastiskt bra med er är att ni är härligt ärliga. Inte bara rosa små moln och perfektion utan ni vågar vara ärliga och visa att det är helt normalt att livet går upp och ner. Både berg och dalar, toppar och bottennapp 🙂 det gillar jag skarpt, ingen falsk fasad utan pang på 🙂 kram ❤️

  4. Alexandra

    Just det… Jag lyssnar när jag städar, när jag ska sova eller när jag är på väg till eller från kontoret. Och så när jag är och handlar. Vi jobbar med podcasts i mitt företag, och jag är en riktig nörd inom området. Och måste säga att ni är den överlägsna favoriten! Ni är så grymma. Blandar allvarligt med roligt, bjuder mycket på er själva och känns 100% er själva. Sen har ni förstås en speciell dynamik er emellan också! Fantastiskt bra! Andra poddar som jag lyssnar på: Fredagspodden, Josefin & Vanja, Karriärpodden, Alex & Sigge, Värvet, Framgångspodden och Livshjulet om det är intressanta personer som intervjuas, Pappapodden, Styrkebyrån, Träningspodden och Tyngre… Puh… man kan undra om jag inte gör nåt annat 🙂

  5. Jenni

    Jag följer bara två varje vecka; er och Wahlgren och Wistams! ? Men när tid finns över kan det även bli nått avsnitt av ä fredagspodden eller lillelördag. Sen har jag även lyssnat i kapp parpodden innan jag gick på sem (lugnt på kontoret ?)

  6. Alexandra

    Ha ha… ni är underbara!
    Angående maten … jag är personlig tränare och kan det här med träning och kost.. Energi (och kalorier) är en sak. Men det gäller att fylla varje kalori med så många näringsämnen som möjligt. Vitt bröd = lite näring.
    För att på enklast sätt få i sig så näringsrik mat som möjligt så ska man tänka att man ska äta så många färger som möjligt varje dag. (Lösgodis räknas inte;) Det är alltså näringsämnen ni ska jaga! 🙂 Lycka till! Kram

  7. Caroline Nilsson

    Ååh, har så många poddar jag gillar!

    Wahlgren och Wistham
    I nöd och lust
    Fredagspodden
    P3 dokumentär
    Onsdagsbubbel
    Josefin ovh Vanja
    Och Tvillingpodden såklaaaart ❤️