Nya naglar  – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Nya naglar 

Just i detta nu sitter vi och spelar in podd med två härlig män, så det här inlägget är tidsinställt. Barnens farmor och farfar är barnvakt hela dagen idag så att jag kommer ikapp med jobbet. Så snällt! <3 

Jag tror aldrig jag visade mina naglar för er som jag gjorde för två veckor sen. Nu har de börjat växa ut men det har verkligen suttit bra. Jag hade gärna fixat ny färg innan Mallorca, får se om jag hinner det. Ytterst tveksamt. 

Idag ska vi även hinna klämma in ett snabbt möte på vårt sommarjobb och även fota Annika för en grej. Pepp pepp!
/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fredrika

    Vart gör du dina naglar någonstans och vilket material använder du? Har haft svårt att hitta en bra salong så skulle bli glad om du kunde tipsa om någon!! Tack för en underbar blogg! =)