Work, work, work, work, work – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Work, work, work, work, work

Jag känner mig som att jag lever i en Rihanna-låt just nu. Jag tror visserligen att Angelica också gör det, då vi båda har massor av jobbsaker att få klar innan vi ska på semester. I vanliga fall brukar jag ha det relativt lugnt på jobbet den här tiden på året, men med fyra veckors semester och direkt där efter fyra veckors pappaledighet är det rätt mycket som behöver styras upp för att inte dumpa en massa saker i mina kollegors knän.businessstefanlagergrenDet sägs att man sakta, sakta ska trappa ner arbetstempot inför semestern men så får det inte bli här. Momsdeklarationer, slutavräkningar står på schemat idag. Imorgon kommer jag att varva ner med lite papperssortering. Men för att få lite sommar-feeling inför semestern i alla fall, så kör jag linnekostym, oxford-skorta och linneslips. Nu åter till mina momsdeklarationer.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.