Fylla på med energi – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Fylla på med energi

Idag kom Andy, av mina bästa vänner över med massa härlig mat. Vi gjorde en pastasallad som vi tog med oss ner till Brevik och åt. Tanken var att Alice skulle sova sin lunchvila i vagnen, men det var min plan och inte hennes… Hon satt och vilade och tittade på Nicke nyfiken i mobilen en stund i vagnen, och jag passade på att tanka energi från Andy och havet. Andy är en sån otroligt varm och omtänksam människa, jag får massa energi och kärlek när vi ses. brevik_lagergren Tanken var att vi skulle bada men det var inte alls så varmt i luften när vi kom fram. alice_stranden Alice tyckte att havet var roligt på avstånd men ville absolut inte känna på vattnet. helgosonPhilip sov en stund i vagnen och sen låg han och Andy på en filt och spanade på myror. Jag var noga att smörja in honom (Philip alltså, jag tänker att Andy ansvarar för sin egen hud, hehe) men han fick massa värmeutslag på hela benen trots att han mest var i skuggan. Hur kan man slippa det? Det verkade inte klia eller så men det var tusen prickar på hela benen…

Nu ska vi grilla flankstek och Acko kommer hit på middag. Jag ska göra en goood tzatsiki nu och slänga in pommes i ugnen. Så fort vi ätit klart ska jag och Jessica cykla till kontoret och jobba med LOPPI magasin. Vi har inte så mycket kvar att producera nu utan nu väntar korr och fler färdiga sidor från vår duktiga layoutare Carolina. I morgon väntar en rolig inspelning med en annan podd, en podd som är mycket större än vår. Mer om det i morgon såklart!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria Lundgren

  Hejsan hallå!!!
  Över nyår var vi på gran Canaria och semestrade lite, och där var två tanter som lalla runt, nån solskyddsförsäljare, men det kändes klokt det dom sa… Jag själv får lätt värmeutslag och min Ebba verkar ha samma problem. I vilket fall så konsultera jag om detta, och dom sa så här.. Oftast så smörjer vi in barnen m 50, men det räcker faktiskt med iaf 30, tom 20, men man skulle tänka på vad för sort man köpte. Solskyddsfaktor 50 la sig liksom som en hinna o då kokade huden. Dom vanligaste vi köper innehåller vatten, o va det det första som stod i innehållet så var det inte bra. Aloe Vera hade bra krämer som inte gjorde så att huden kokade, jag kommer fasiken inte ihåg helt exakt varför det va dåligt med vattnet, hon pratade norska så jag förstod inte allt. Men köpte en aloe Vera o jag fick inga utslag och jag skiftade till 30 på Ebba o det blev mkt bättre… Hoppas infon kan va till hjälp’! Nu har jag skrivkramp i handen… Hej svejs!

 2. Hon i Täby

  Vad härligt det ser ut! Jag har en fråga angående det… Är ni (du och Stefan) någonsin svartsjuka på varandra? Hur bär man sig åt för att inte vara det? Jag är trygg i min relation men när jag ser min sambo tex på jobbet – vi hade samma jobb ett tag – och där var en kollega som var så plågsamt förälskad i honom. Han såg aldrig det, men det gjorde jag, och det gjorde ONT. Sättet hon såg på honom… Fast hon visste att vi var lyckliga ihop och passade så bra tillsammans, fast hon skrattade bort hur snygg han var (det tyckte alla flickor haha), och fast hon respekterade den insikten. När hon slutade kunde jag inte förmå mig att hålla liv i vänskapen.. Just bara för att hon älskade min man hur mycket hon än skrattade bort det. Hon var inte hans stil och han såg bara mig, så är det fortfarande <3, men jag KUNDE verkligen inte tycka om henne mer…. Gör det mig till en hemsk, genomrutten människa? 🙁

 3. Sofia

  Man ska undvika att smörja in barn under 1 år med solskyddsmedel eftersom deras hud är så känslig. Bättre och ha långa tunna kläder eller uv dräkt och vara i skuggan. Dottern på 4 år får ofta utslag av solskyddsmedel så vissa är väl mer känsliga än andra. Hoppas det går över snart. Kram

  1. Alexa

   Det är nya rön nu, det går jättebra att smörja mindre barn med solkrämer också – så länge de är fysikaliska. Jag resonerar iaf som så att jag smörjer in de områden som inte går att täcka med kläder (typ fötter och ansikte), för även om man håller sig i skuggan reflekteras ju strålar från typ sand och vatten…

 4. Alexandra

  Mina barn fick alltid väldigt mycket utslag och eksem av solkräm, så vi fick sätta på tunna kläder istället. Hoppas det blir bättre. Kram 🙂