Följer ni mig på Instagram? – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Följer ni mig på Instagram?

Jag tänkte tipsa er om att följa även mig på Instagram och inte bara här på bloggen och Papparapporten på Youtube. Angelica är det många av er som följer och det är även hennes Instagram-feed som ni ser här i bloggen. Men mig hittar ni om ni klickar här och sen klickar så att den där följa-knappen blir grön. Och så puttar vi mig över 1500 följare, eller vad säger ni? Kanske till och med 1600 innan jag vaknar imorgon bitti, eller vad säger ni?

stefanlagergren-instagram

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sofie

  Följer inte folk jag inte känner, för jag vill inte ha så mkt i flödet haha men när jag såg att du hade 1499 kliade det så i fingrarna att bli nr 1500. Grattis Stefan! Du är min första “kändis”-följning 🙂

  1. Herr och fru Lagergren
   Stefan Lagergren

   Åh vad roligt! Grattis till att bli följare 1500. Du får vänta till dess att jag har 1501 följare om du skulle vilja avfölja din “kändis”-följning 😉
   / S