En älskad vän – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

En älskad vän

Det finns många saker som ger mig energi och inspiration här i livet. Havet, hus med högt i tak och kärleksfulla och varma människor är några av de sakerna. En av mina bästa vänner som också ger mig energi och inspiration är Ida. Vi lärde känna varandra när vi jobbade på VeckoRevyn, man kan säga att vi klickade från dag ett. Hon och hennes son Gunnar var här och hälsade på för ett tag sen och jag kände direkt när de åkte att jag önskar att de bodde närmre.

Hon bor i Örebro och trivs väldigt bra där och jag trivs här, så för mig är det inget alternativ att flytta dit. Det är få människor som får mig att börja gråta när man säger hej då, men med henne händer det varje gång. Jag tycker så himla mycket om den här människan. Det kunde ha varit längre avstånd mellan oss såklart, men just nu är avståndet tilllräckligt långt för att göra så att gångerna mellan vi ses blir månader istället för veckor. Idag är hennes födelsedag, hurra hurra hurraaa! <3best_friendsPå lördag kommer Ida, Johan och Gunnar hit och hälsar på. Stefan och Johan ska ut och spela golf på lördag och jag och Ida ska leka här hemma med barnen. Philip blev väldigt förtjust i Gunnar när de sågs sist, det ska bli spännande att se hur det fungerar i helgen. Jag är ju ingen hejare på att laga mat, men det är Ida och hennes man. Hon har sagt att jag inte behöver stressa upp mig över det, de är vanliga människor som gillar vanlig mat, meeeen. När man är hos Ida äter man så god mat att man liksom tror att man hamnat på jordens lyxigaste restaurang… Har ni tips på nåt gott jag och Stefan kan laga när de kommer hit? Kommentera gärna!

IMG_1963

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lollo

  Coops lamm tror etiketten är grön och står natur nånting på! Är 4 bitar i och det räcker gott och väl !! Till det bakpotatis med rödrom, lök och vitlökssmör!! Lite baguette !! En god blandsallad med fetaost -den med smak !! Klockrent och gott! Kanske en ostbricka med salami , skinka ölkorv osv kram

 2. Emma

  Stefan gillar ju att grilla så varför inte köra en grillbricka? Alla gillar ju grillat. Rekomenderar sötpotatis pommes frites till (om ni har fritös) så himla gott. Sedan en stor fräsch sallad och lite olika såser till. Kan inte bli bättre på sommaren!!!

  1. Elin

   Fast att kalla nån äcklg eller att denne äcklar en är väl att ta i…? Hade det varit Stefan som sagt samma sak till Angelika hade det blivit ett jävla liv (såklart!). Men man måste komma ihåg att kränkningar är kränkningar oavsett oavsett kön.