Angelica Lagergren

Spännande dag med massa möten

God morgon! Hoppas att du har sovit gott. Idag är en sjukt spännande dag för min och Jessicas del. En jobbdag fullspäckad med viktiga möten. Först ska vi äta frukost med Carolina som layoutar LOPPI magasin. Det ska bli kul att få se fler sidor som hon producerat. Efter mötet med henne väntar en heldag på Bonnier där jag och Jessica ska sommarjobba.

12741912_1003562726346393_3715848603346866632_nSå kul att ha sin tvilling som jobbarkompis. Med henne blir det aldrig tråkigt!

Jag tror faktiskt inte att jag skrivit något om vårt nya jobbuppdrag här. Men jag och Jessica ska hoppa in och jobba på Bonnier annons, mer om våra arbetsuppgifter efter dagens möten då jag själv behöver mer koll. Jag har packat ner både block och penna och ska anteckna så att jag kommer ihåg allt vi lär oss. Jessica jobbade där innan hon gick på mammaledighet. Jag har ju också jobbat på Bonnier tidigare, men på VeckoRevyn. Vi kommer inte att sitta på plats i huset i sommar utan jobba från vårt eget kontor. Det ska bli så roligt och jag är peppad på att komma igång!

georgeshaidSist men inte minst väntar ett oväntat möte med George Shaid. Vi har en rätt stor grej på gång, en sak som ger mig svindel. Men jag läste nyligen en status på facebook som fick mig att tänka till lite…

6313c4b27db42781e49aba0fb7983117

Sant! Jag tror på att sätta upp tydliga mål för sig själv och de måste kännas lite läskiga. Känslan när man då når sitt mål är ju betydligt härligare än om man lagt ribban för lågt. Då kan man verkligen känna att man fixade det. Det här första mötet med George är ett sånt mål, ett mål som känns läskigt men såklart roligt. Jag berättar mer när vi kommit igång ordentligt. Jag tror också på att man ska säga sina mål och drömmar högt. Berätta för dina nära och kära vad du drömmer om att göra och skulle någon vara negativ eller skratta åt din idé, låt det bli bränsle på elden istället för att ta åt dig. Jag blir faktiskt mer motiverad när jag får höra att någon inte tror på mig eller Jessica. Och ännu mer stolt när vi faktiskt lyckas med saker vi tar oss för. Det här är bara början.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. uppochhoppa

    Åh, jag hoppas och håller tummarna att drömmen blir verklighet – och det blir den ju mycket troligare när man förvandlar den till en plan, likt du gör nu. Jag är inte så flummig annars men tror benhårt på precis det du säger här, att kasta ut det i universum – att säga det högt – först då kan det liksom börja hända! All lycka till på vägen bästa Angelica!

  2. Linda

    Gokväll Angelica! Har precis lyssnat på er podd under en välbehövlig promenad. Måste kommentera lite då du, och även Jessica berörde mig idag. Underbart att ni är så öppna och ärliga i podden och jag tycker det är fantastiskt att ni har så nära till känslor och ”bryt”. Småbarnslivet ÄR otroligt krävande och att vara trött jämt och försöka göra alla till lags är kämpigt! Något som jag tänkte på som ett ev. tips är att jag upplever att det är lite fyrkantigt att dela nätterna till varannan natt…. Det är bra och rättvist i teorin men livet är ju inte alltid rakt som ett streck och vissa dagar är den ena tröttare och vissa dagar den andre. Att man kan vara flexibel och försöka hjälpas åt när det är tungt är nödvändigt! Inte konstigt att grodor hoppar ur munnen när man inte får sova. Har själv 3 barn, nio, tre och ett år gamla. Vi delar inte nätterna rätt av men försöker göra så att den som ska jobba får sova mer iaf… Jobbar just nu 3 dagar och min man 2 varje vecka. Om en natt är extra jobbig och det kanske är min tur men att jag ändå känner att ”nu slänger jag ut ungen” så väcker jag min man eller vise versa. Man ska inte köra slut på sig, gå in i väggen eller bli deprimerad bara för att det är den andres tur. Så jag tycker att ni ska prata lite om hur ni kan hjälpa och stötta varandra och vad ni kan göra för att undvika de där ”grodorna”. Lite ödmjukhet, tillmötesgående och flexibilitet inför varandra. Men det är inte lätt, det ska gudarna veta! Försöker inte mästra, läs inte in det men jag ville bara ge min syn på hur i alla fall vi undvikit att bli bittra på varandra (än så länge). Om jag vet att han går upp, även under min natt, när det är för djävligt för mig så gör jag det gärna (nåja) när han håller på att få ett bryt under sin natt. Hoppas ni hittar en lösning och tänk på att ta hand om dig också! Kramar ifrån mig (som vet hur det är att vara trött ha ha)

  3. Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

    Så spännande! Längtar efter att höra mer 😉 Själv har jag haft en dröm om att börja föreläsa och nu verkar det faktiskt som att den drömmen snart blir sann ?
    En annan dröm är att skriva en bok, lite allvarligare om allt som hänt mig efter förlossningen men ändå med en positiv tvist. Vi har bara ett liv och jag är en positiv person så därför vill jag inte skriva en mörk bok utan jag vill såklart få in en massa positivt oxå! Man lär sig otroligt mycket om sig själv när man tvingas gå igenom saker man inte trodde ens existerade! Kram och tack för inspirationen! ?❤️

  4. Alexandra

    Heja er! Jag tycker att det är jobbigt när folk ”trycker ner” och tappar lite energi av det. Men bra att ni inte gör det – Allt är möjligt!! 🙂 Ja nästan i alla fall. Kram på er och lycka till med era möten.