Morgondagens stjärnor – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Morgondagens stjärnor

Det här inlägget är i samarbete med Libero

Om exakt två veckor är det dags för Sveriges första avspark i sommarens fotbolls-EM. Jag följer inte fotboll på lika blodigt allvar som många av mina vänner, men under EM, VM och OS då är jag där (eller ja i tv-soffan) och hejar fram Sverige. Vem vet kanske just dina och mina blöjbarn är morgondagens stjärnor, nästa Zlatan!

syskonenlagergren-fotboll-libero

Lagom till sommarens fotbolls-EM har Libero tagit fram en begränsad upplaga blöjor och förpackningar inspirerade av fotboll och de nordiska färgerna, där varje land får sin egen design. Varje gång vi byter blöjor i sommar kommer vi automatiskt att heja fram Sverige till ett EM-guld!liberosverigeedition-herrochfrulagergren

Köper du 10 förpackningar med Fotbollsdesignen (gäller även Libero Touch) och registrerar dess blöjkoder får du en landslagsdräkt (storlek 86/92) med ditt barns namn på ryggen likt de Alice och Philip har på bilden ovan. Perfekt när din morgondagens stjärna ska heja fram ert favoritlag eller bara skutta omkring hemma och glänsa.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.