Så trött att tårarna rinner  – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Så trött att tårarna rinner 

Herregud vilken jobbig lunchnattning. Båda barnen var trötta men ingen ville sova. Stefan är och spelar golf så jag är ensam hemma. Efter en timmes springande, vaggande, sjungande och tröstande sover båda barnen. Nu ligger jag i soffan och är helt slut. Vid ett tillfälle började jag gråta och kände mig så så så trött. Efter två nätter med fyra timmars sömn börjar jag bli riktigt matt. Yr i huvudet. Jag ska dricka en resorb nu och försöka vila en stund. Sen ska vi åka och fira mamma eftersom det är mors dag. Det är tur att alla läggningar inte är såhär jobbiga. 

En bild från igår när jag kände mig piggare och gladare. 
/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.