Bästa presenten till din mamma – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Bästa presenten till din mamma

Det här inlägget är ett samarbete med Läkarmissionen

Idag är det mors dag och jag tycker att alla mammor förtjänar extra uppmärksamhet idag. Många av oss har redan det mesta vi behöver och vill ha, så jag tycker att du som ska köpa en present till din mamma idag kan välja att köpa en present som gör skillnad istället för en pryl. Eller om du har möjlighet och vill, köp både och.

vattenfodselbbsophia

Vårt senaste avsnitt av Tvillingpodden är ett samarbete med Läkarmissionen och det är vi så stolta över. Varje år dör hundratusentals kvinnor av sin graviditet eller förlossning och en miljon nyfödda dör för att de inte får rätt vård och omsorg. Detta trots att nästan all mödradödlighet går att förhindra. Hos Läkarmissionen kan du köpa en förlossning för 150 kronor. Det är bara att sms:a MORSDAG till 729 72 så får du ett svars-sms med en fin hälsningsbild att skicka vidare till den mamma du vill fira. Och för varje såld förlossning får en fattig kvinna i DR Kongo föda sitt barn på sjukhus. Jag skulle vilja påstå att det här är den bästa och viktigaste mors dag-presenten du kan köpa. Jag och Jessica har valt att skänka 5.000 kr till det här projektet och det är vi stolta över.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.