“Det är bara dra ner trosorna” – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

“Det är bara dra ner trosorna”

Jag och Jessica pratade om sex idag när vi spelade in veckans avsnitt av Tvillingpodden. Ni får lyssna i morgon om ni vill höra mer, men Jessicas tips till oss som vill ligga mer är att “bara dra ner trosorna”… Jag tycker att det låter allt annat än upphetsande. Men ja, det kanske fungerar. Hon tycker även att jag och Stefan ska köpa en lampa som man kan ändra färg på beroende på om man är lite sugen eller inte. Har någon av er testat det? Eller säger ni bara “Ska vi ligga?”. Jag tycker att det är väldigt intressant att höra hur alla andra småbarnsföräldrar får till det. Jag är bara så sablans trött hela tiden och vill helst bara sova. Men ja, sex är ju bra för mycket har man hört.

200

Ungefär såhär tror jag att det skulle se ut om jag drog ner trosorna…

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Har inte lyssnat men tycker det blev en enooorm skillnad med sexandet efter två barn? Ett barn kan man hantera o fortfarande ha tid o ork för sex..men efter andra ungen- puh! Håller nån med??

 2. Linda

  Utan trosor fungerar här med så skrattade rätt rejält när jag lyssnade på podden och hörde det tipset. Annars ha tunn klänning/ lång tunika/topp (naken under) och passa på att lägga dig bredvid honom i soffan när barnen slocknat. Eller kryp ner hos varandra och kramas, kyss och ta på varandra. Innan man segat ner sig totalt och hunnit känna efter hur trött man är, sällan man ångrar sig efteråt.

 3. M

  Haha. Skulle absolut funka för mig att dra ner trosorna. Min man är på om jag slickar mig runt munnen.

 4. Jenny

  Våra 3 barn sover kring 8 och då ser vi till att genast ställa om till sex 🙂 sen efter det blir det soffa och tv. Gör man tvärtom så blir vi bara trötta och hellre går och sover än får till det 🙂

 5. Lena

  Vi är väldigt barnsliga, busar med varandra mycket och är fräcka mot varandra. Det brukar leda till det ena och andra många gånger trots en liten 7 mån… 🙂

 6. Johanna

  jajamen,,.. .”Ska vi ligga?” – det är jag det. =)
  Maken försöker mer bygga upp stämning och att det sen bara ska hända eftersom vi ska ha blivit så sugna. Funkar så där. Jag gillar mer rätt på så det inte är några frågetecken. =) men han försöker ändå och det är gulligt. =)