Angelica Lagergren

”Sluta med din brun utan sol”

Jag har en stor fläck på min vänstra överarm, när jag är i solen blir den mörkare och mörkare och syns såklart mer. Jag får ofta kommentarer om fläcken och på mitt gamla jobb var det en kvinna som sa ”Angelica, du måste sluta med din brun utan sol. Det där ser verkligen inte bra ut!”…. Hon blev ganska generad när jag sa att det inte var brun utan sol, utan att det är så jag ser ut.

bus2

Här ser man fläcken ganska bra, den går liksom runt hela armen. När jag var yngre hade jag komplex över den, nu bryr jag mig inte lika mycket.

busDet är så mysigt att bada med alla barnen. Här sitter jag vid poolkanten med Elsa. Jessica och Ibbe pratar massor om barn nummer 2 här på semestern. Så spännande tycker jag!

pigmentgravidNär Philip låg i magen fick jag massa pigmentförändringar i ansiktet som poppar upp nu igen. Det syns under ögonen men även runt munnen. Jag har bestämt mig för att ta bort de under ögon efter höstens resa till Gran Canaria. Jag tycker att fräknar på näsan är hur fint som helst men de mörka fläckarna under ögonen känner jag mig inte bekväm med. Är det någon av er som läser som tagit bort pigmentfläckar i ansiktet? Hur känns det? Blev det som du ville? Jag måste först gå till husläkaren för att de att det inte är nåt tokigt med fläckarna, det får vi hålla tummarna för att det inte är.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    Jag får som mustasch på överläppen av minsta lilla sol (använder spf 50 och hatt/keps) sen några år tillbaka (innan graviditeter). Nu har jag dock börjat få på näsan och under ögonen, inte superskoj direkt men väljer att se dem som fräknar som ger mig karaktär, de försvinner ändå till hösten:)

  2. Bella

    Hör, dig förstår dig?? Jag har också fått pigmentfläckar i ansiktet efter barnen..? Jag tycker inte heller alls om dom och vill också ta bort dom, men jag har tyvärr ingen Erfarenhet av det.. Berätta gärna mer när du vet mer och ska göra det ??? ha en fortsatt skön resa?

  3. L

    Fick också såna fläckar under ögonen under graviditeten, men de verkar ha bleknat lite nu… Tycker som ovanstående skriver att det bara var fint på dig dock. Mina blev mer sammanhängande och mindre likt fräknar…

  4. Hedvig

    Jag tycker det är jättefin med sådana fläckar, ger karaktär! Dina prickar i ansiktet ser ut som fräknar, ta inte bort dom! 🙂 Själv har jag massa fräknar och en ganska stor pigmentfläck (inte så mörk dock) i pannan men jah tycker bara ser coolt ut 😀

  5. Jossan

    Jag har såna bruna fläckar runt vänster sida nacke, går ned över vänster arm o vid solning så syns det jätte väl, och då även dem ja har som går ner över bröstet. Visste inte ens att de fick att ta bort?!