Angelica Lagergren

Svensk hudvård för ömtåliga små pussgurkor

Detta är ett samarbete med Libero

Vi har sedan ett tag tillbaka använt Liberos hudvårdsprodukter till Philip och Alice. Vi gillar att de är Svanenmärkta och innehåller enbart naturliga ingredienser som bland annat Nordisk rapsolja och Nordiskt sockerbetsextrakt. Huden är kroppens största organ och därför att det som ni vet otroligt viktigt att använda bra produkter hos dem vi älskar mest, och oss själva så klart. Favoriterna hemma hos oss är deras Hand & Face wipes som är perfekta både i skötväskan och efter en kladdig matstund. Till Alices favoritstund på dagen; duschen, använder vi Liberos Babywash och Schampoo. Hon har på den senaste tiden börjat vela schamponera håret själv, vilket ser väldigt gulligt ut med hennes små armar.IMG_7373 libero liberowipes

Liberos hemsida finns Hudskolan. Här finns massor av tips och råd för en mysig omhändertagande stund för din bebis och dess mjuka och mysiga hud. Hudskolan består av fyra delar; Byta blöja, Beröring, Smörja och Bada. Är du medlem i Liberoklubben får du poäng för varje del du går igenom, som en liten extra bonus utöver mysstunden med din bebis.

IMG_1760Vi har fått möjligheten att tävla ut 2 Baby Care-kit till er, värde 400kr. Ett kit fullproppat med allt man behöver för en mysig stund när man ska byta blöja, smörja och baby. Perfekt för alla småbarnsfamiljer. Maila [email protected] och svara på dessa två enkla frågor; 1) Nämn två av de naturliga ingredienser som finns i Liberos babycare produkter. 2) Vilken miljömärkning har Liberos Babycare-produkter? Vinnarna kontaktas via mail senast 8 maj.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.