Angelica Lagergren

Tjejkväll med förlossningssnack

Igår var jag ute och åt middag med några tjejkompisar. Frida och Dani känner ni säkert igen från bloggen sen innan, vi började umgås när jag var mammaledig med Alice och de var också hemma med sina döttrar. Fridas syster Sanna är också en kompis till mig. Miriam är en nyfunnen vän, vi har barn på samma förskola och hon och Frida har umgåtts i flera år. Både Miriam och Dani är gravida och jag längtar så mycket efter att deras små bebisar ska födas.

Det blev en hel del förlossningssnack igår, något jag älskar att prata om. Vi pratade om BB Sophia, om att föda i badkar, om planerade eller akuta snitt. Om komplikationer och om när förlossningen inte går som planerat. Om förväntningar och tankar kring första tiden och om hur stor omställningen blir med två barn istället för ett.

vapianoMiriam, Frida, Dani, jag och Sanna.

angelicalagergrenJag och fina Sanna. Hon jobbar som bvc-sköterska och jag är en sån där jobbig vän som inte kan låta bli att ställa 400 frågor när vi ses… Jag vet i och för sig att hon skulle säga ifrån om jag var för jobbig. Jag frågade om råd med mat till Philip och sömn. Hon kommer med så kloka och bra tips!

maxEfter middagen som vi åt på Vapiano i Täby (jag älskar deras ceasarsallad med räkor!) åkte vi till Max i Arninge och åt dessert. Jag ville liksom inte att kvällen skulle ta slut, vi ses inte så ofta allihopa så när barnen ändå sover hemma tycker i alla fall jag att det gäller att passa på att ses så länge som möjligt. Stefan hade en lugn och skön kväll hemma så jag kunde njuta av att umgås med mina vänner utan dåligt samvete.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna - Förlossningsskadad & stomiopererad

    Åh, härligt att höra om förlossningssnack.
    Själv skulle jag ”bara föda barn” men det slutade med en trasig tarm och senare en stomioperation. Jag hade aldrig någonsin i min vildaste fantasi kunnat tro att något sådant skulle kunna hända efter en förlossning.

    Däremot är det ibland svårt att berätta min historia för jag vill såklart inte bidra till att skrämma gravida kvinnor. Samtidigt måste problemet belysas för tyvärr händer det att kvinnor skadas och ibland, som i mitt fall, lever vi länge (kanske hela livet?) med komplikationerna från förlossningen.
    Kram /Hanna

  2. Sanna

    Jag ville inte heller att kvällen skulle ta slut! Så himla kul att ses <3 Underbara du (och de andra också såklart) ger så mycket positiv energi! Vi bokar in en ny kväll snart igen! <3 <3