Satu Gonzalez gästbloggar – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Satu Gonzalez gästbloggar

satuheader

Hej alla fina läsare! Satu Gonzalez heter jag och driver bloggen “Me & My Baby Dolls” på mybabydolls.se Jag började blogga för över 6 år sedan och då mest som en dagbok. Då hade jag två småtjejer och var gravid med enäggstvillingar och jag tyckte att bloggnamnet var såå passande. 🙂 Nu är dom lite större och några fler baby dolls. 🙂 

mybabydolls russian volyme lashes

Idag är jag Toppbloggarevimedbarn.se och är en av Sveriges största föräldrabloggar och har nu på senare tid bloggen som ett jobb vid sidan av mammaledigheten med mina två minsta.

Så vem är jag då? En glad, positiv, omtänksam tjej på 32 år från Haninge, söder om Stockholm. Gift med Andres sedan mars 2008. 

DSC00138

mybabydollssfs Tillsammans har vi 7 barn i åldrarna 0-7 år.

🌟 Nicole 7 år

🌟 Vanessa 6 år

🌟🌟 Enäggstvillingarna Jonathan & Danilo 5 (fyller 6 om ca. 2 veckor och därmed 9 månader yngre än storasyster)

🌟 Olivia 3 år

🌟 Kevin 2 (nästa månad)

🌟 Celina snart 11 månader sisters (19)

mybabydolls Fjärilshuset (4)

I min blogg får du följa mig i min vardag med alla småttingar med allt vad det innebär. Just nu handlar det ganska mycket om nyinredningen som jag satt igång med i alla barnens rum. Jag skriver också om våra äventyr, om mina tankar och funderingar mellan himmel och jord. Jag skriver om mina intressen- inredning, barnrum, (barn)kläder, shopping, tips, fotografering mm.

Scandic Park Helsinki (15)

 6 snabba om mig:

🌸 Min högsta önskan/dröm var alltid att ha många barn, men vi fick kämpa i 2 1/2 år innan den efterlängtade gravidstickan visade ett plus som skulle stanna.

🌸 Våra barn är 3-språkiga då jag är helfinsk och pratar finska, Andres kommer från Uruguay och pratar spanska, och så svenska naturligtvis.

🌸 Jag ser fram emot våran resa till Spanien i juni och undersöker möjlighet att köpa hus där.

🌸 Älskar att göra flätor och olika frisyrer på mina döttrar, vilket ni också får ta del av på bloggen

🌸 Jag är otroligt pedantisk! Riktigt jobbigt ibland. Allt ska vara rent och fint och på sin plats. (Hur det nu funkar med 7 småttingar kan ni läsa om på bloggen)

🌸 Jag älskar coca-cola med jordgubbar i! (Testa!)

Celina 10 månader (26)

Tack snälla för att ni orkade läsa lite om mig, och tack Angelica för att jag fick äran att gästblogga på eran härliga blogg! Vill ni läsa mer så är Ni är varmt välkomna att kika in och följa mig/oss på bloggen mybabydolls.se

Instagram @mybabydolls

Ha en fin dag!

XOXO/ Satu

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.