Jessica Olérs gästbloggar – Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Jessica Olérs gästbloggar

olers

Hej! Först och främst vill jag tacka Angelica för att hon låter mig göra ett gästinlägg i hennes och hennes mans härliga blogg, så fint av henne! Jag och Angelica har bara träffats två gånger men det känns som många fler. Hon är en sån person som det inte går att inte tycka om…varm, rolig och med ett smittande skratt. Ja, du som läsare av bloggen vet ju… 🙂

IMG_2331

Lite om mig då, jag heter alltså Jessica Olérs, är 38 år (på söndag) och lever i Stockholm tillsammans med min sambo Rasmus och vår son Noah som är född 21 juli 2014.

Jag har sedan juni 2015 bloggat på Vimedbarn.se och startade min blogg i samband med att jag och min lilla familj skulle flytta till Australien i sex månader. Jag hade först en idé om att bara ha den för familjen, som en dagbok så att de kunde följa vårt äventyr på andra sidan jorden. Innan jag åkte bokade jag dock ett möte med Loppi och tillsammans bestämde vi att jag skulle blogga på Vimedbarn.se. Tanken från min sida var att jag skulle sluta blogga när vi flyttade hem i januari men bloggen har levt vidare vilket känns jätteroligt!

IMG_5210

I min blogg får du följa med i mitt vardagsliv med allt vad det innebär från jobb, restaurangbesök (jag älskar mat), resor, recept och tips. Just nu är det mycket bröllopsplanering i bloggen eftersom jag och Rasmus gifter oss i sommar. Ni får följa med i alla de val som ska göras gällande inbjudan, ring, lokal, klänning…ja, allt som ska fixas inför vår stora dag helt enkelt. Jag delar också med mig av tips och tricks och saker som kan vara viktiga att tänka på för att få en bröllopsdag precis så som man vill ha den.

IMG_9090

När jag inte bloggar jobbar jag heltid på Åhléns Marknadsavdelning som Produktionsledare, världens bästa jobb enligt mig. Där jobbar jag främst med utskicken till våra medlemmar. Så,  om du är medlem i Åhléns har du säkerligen fått hem ett magasin eller en katalog som jag arbetat med. Det bästa med mitt jobb är mina fantastiska kollegor och att mitt jobb är så varierande. Ena dagen kan jag sitta på kontoret och korrläsa eller göra andra administrativa saker medan jag dagen därpå hänger i fotostudion och plåtar produkter till vår julkatalog.

Jag försöker att ge mina läsare en så ärlig bild av mig själv som möjligt, ibland är det glatt och ibland är det mindre glatt, precis så som livet är.

IMG_8445

Sex snabba om mig:

  • Jag blev Fröken Sverige 1998 och representerade Sverige i Miss Universum samma år som då ägde rum på Hawaii.
  • Jag är beroende av cocosbollar och tryffelsalami.
  • Jag är 11 år äldre än min blivande man.
  • Jag pratar flytande spanska eftersom min mamma är från Colombia i Sydamerika.
  • Låten ”One in a million” av Bosson är min låt, den är skriven till mig och jag är mycket stolt över det. 🙂
  • Jag har jordens kontrollbehov och har svårt att släppa ifrån mig uppgifter till andra. Gör helst allt själv vilket inte funkar i alla lägen.

IMG_3065

Vad händer 2016?

  • Jag och Rasmus gifter oss den 30 juli nere i Västergötland.
  • Jag och mina tjejkompisar åker till Peking på tjejresa i maj. Vi brukar åka någonstans tillsammans och i år valde vi Peking eftersom två av våra vänner bor där.
  • Vi ska sälja vår lägenhet då vi köpt en ny som vi flyttar till i början av 2017
  • Jag hoppas, hoppas att jag blir gravid igen. Börjar bli sugen på en liten till och vill så gärna ge Noah ett syskon. Håll tummarna för oss! IMG_1545

Ja, det var lite om mig. Hoppas ni vill fortsätta hänga med mig på alla äventyr som livet bjuder på, ni hittar mig i så fall här:

Instagram: jessicaolers
Blogg: jessicaolers.se

Stor kram, Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.