Claudia Galli Concha gästbloggar – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Claudia Galli Concha gästbloggar

1

Hej på er!

Här kommer jag och lägger mig i er familjen Lagergren läsning. För det första vill jag verkligen säga att jag förstår att ni läser den här bloggen. Det gör jag också. Så otroligt roligt att följa Angelicas och Stefans liv från bådas perspektiv. Genialiskt!

Men nu som sagt ska jag sno er uppmärksamhet ett tag. Jag heter Claudia Galli Concha och jag är också bloggare på Loppi. Jag har bloggat i snart 8 år och varit lite överallt men mina längsta anhalter har varit Amelia, på egen sida och nu här på Loppi.se.2

Jag är dock inte bloggare på heltid. Mitt huvudyrke är skådespelare, det har jag varit i snart 25 år (jag vet, känner mig sjukt gammal när jag säger det, haha!) Men nuförtiden har jag utökat mina arbetsuppgifter. Dels så driver jag ett produktionsbolag tillsammans med min man där vi gör mycket reklamfilm och musikvideos, i bolaget är min roll att vara producent (styra och ställa, perfekt!) och det älskar jag.

Jag föreläser även en hel del, en föreläsning som handlar om hur man ska se till att pyssla med sånt som gör livet roligt och härligt att leva, att våga byta riktning och våga tro att man faktiskt kan jobba med det man älskar om man bara vågar satsa. En otroligt kul föreläsning att göra! Sen har jag  en podd, den heter Claudia & Matilda och i den lär jag och min nyfunna vän Matilda lära känna varandra samtidigt som vi dricker finkaffe. Vi ställer raka frågor till varandra och avslöjar saker vi aldrig trodde vi skulle göra i en podd som vem som helst kan höra:).

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jag bor och lever i både Stockholm och Malmö, en lång historia om hur det blev så men i grund och botten så är det för att vi är lite för kära i båda städerna. Vi har alltså två lägenheter, i Malmö bor vi på Gamla Väster och i Stockholm bor vi på Östermalm.

4

Min familj består av min man Manuel och vår snart ett-åriga dotter Chloe och vår hund. Jag är just nu mammaledig (så mammaledig man nu är med produktionsbolag, blogg, podd och allt…haha) och njuter av det.

5 snabba:

  • Jag gjorde mitt första skådespelarjobb när jag var 3 år, Chloe gjorde sitt först modelljobb när hon var 8 mån så hon har vunnit, haha.
  • Jag ser att fynda som en sport, Blocket, Tradera, rea, där man kan fynda gör jag det och sen fylls våra garderober och våra hem med en massa fina saker som även självklart visas upp på bloggen.
  • Jag börjar bli sugen på nästa bebis…
  • Jag har 6 syskon och sammanlagt 12 syskonbarn.
  • Chloe är halvchilenare och kommer att bli tvåspråkig.

IMG_2395

Vad händer 2016?

*Chloe fyller 1 år 5:e april och det ska firas med stora kalas både i Stockholm och Malmö, inhyrda musiker, buffé…ja, ni fattar, bloggen kommer att fyllas med allt.

*Jag börjar plugga ”Hur man bygger varumärken på Sociala Medier” på RMI Berghs i Stockholm

*Jag ska hinna till New York 2 gånger och Amsterdam 1 gång (har jag bestämt)

*Jag fortsätter att inreda våra 2 hem (dröm!)

*Sen var det ju det där om drömmen om nästa bebis…

Hoppas ni vill hänga med mig i framtiden!

Här hittas jag:
Instagram: @claudiagconch
Blogg: www.claudiagalliconcha.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.