Släppa tankarna på sociala medier – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Släppa tankarna på sociala medier

För ett tag sen träffade vi vår kompis Mary på middag och hon berättade att hon red varannan vecka. Vi mailade hennes ridlärare och kollade om det fanns plats i gruppen och nu har vi alltså satt igång. Vi var 10 stycken som alla red ut på varsin islandshäst. Det var totalt mörker och det var verkligen en helt annan upplevelse att rida på kvällen. Jag har ridit en hel del förut men aldrig när det är så mörkt ute.

IMG_5260

Hjälmselfie med liten spökliknande bebis på golvet.

IMG_5278

Det blev bara ett par suddiga bilder i stallet, mitt fokus låg på nåt annat än sociala medier igår och det var faktiskt riktigt skönt. Vi var ute i en och en halv timme och det är länge sen jag var så fokuserad på något som inte innefattar blogg, jobb eller barn. Det var jag och hästen, och resten av gruppen såklart. Idag känns det i hela kroppen att jag använt massa nya muskler.

Det är så roligt att damma av ett gammalt intresse och börja rida igen. Jag kände mig helt euforisk när vi körde ifrån ridningen igår. Nu är det paus på grund av påsken men om fyra veckor är det dags för nästa lektion. Har ni börjat med nåt gammalt intresse i vuxen ålder? Eller fastnat för nåt helt nytt? Kommentera gärna.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Juli

  Gud så roligt! Jag är själv en inbiten islandshästryttare 🙂 men ingen paus ännu!

  Läste kommentaren om din höft och att deg är jobbigt att komma upp. Är det båda höfterna du har problem med? Annars är det bara att byta sida och hoppa upp på andra sidan! Det finns säkert en pall du kan låna annars, deg är skonsamt för både ryttare och häst. Lycka till!

 2. Laura

  Jag gick tillbaka till ridningen nu i vuxen ålder, efter ett avbrott på 16 år. Det var lite svårt att bli varm i kläderna igen och precis när det började bli någorlunda ljummet blev jag gravid. Men i höst ska jag upp i sadeln igen har jag tänkt!

 3. Elin

  Jag är inte så vuxen att jag hunnit börja med något igen efter att jag slutade men min mamma tog upp sin ridning när min lillasyster började rida för ungefär 10 år sedan. Min syster slutade snabbt men mamma håller fortfarande i, så himla roligt!

  1. Angelica Lagergren
   Angelica Lagergren

   Det gick bra! 🙂 Det var svårt att ta sig upp, den vinkeln är liksom inte megahärlig för höften. Men själva ridningen gick hur bra som helst. Jag var hos min sjukgymnast idag och satte nålar och berättade att jag verkligen hade reflekterat över att höften inte gjorde ont under ridningen. 🙂 Vad gulligt att du frågar. <3 Kram A

 4. Johanna

  Åh så mysigt! Jag red i 8 år och skulle gärna börjat igen! Men nu med två barn så har jag istället helt snurrat in mig i virkning. Nu virkar jag hela tiden! Haha! Men det är så avkopplande 🙂