Förlovningsringar och vigselringar – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Förlovningsringar och vigselringar

Vi fick en fråga om vi kunde skriva ett inlägg om våra förlovnings och vigselringar så här kommer det. Min förlovningsring kommer från Hallbergs guld och jag och Stefan valde den tillsammans. Det var ju jag som friade till honom och jag hade inte förberett med några ringar. Stefans förlovningsring kommer från Schalins och han valde att behålla den som vigselring också.

lagergrenvigselring Min vigselring gjordes av bästa Josefin Cummings. Hon lånade min förlovningsring och gjorde vigselringen efter den, de passar perfekt ihop. Jag hade med mig massa bilder på ringar till henne när vi hade vårt första möte och vigselringen blev allt jag hade kunnat drömma om. I början kändes diamanterna stora, nu känner jag att de hade kunnat vara ännu större… Jag ÄLSKAR när de glittrar i solen. Verkligen älskar! vigselringarlagergrenFoto Jessica Silversaga

Om någon frågar mig vad man ska lägga pengar på när det kommer till bröllop svarar jag ofta ringarna. De ska ju sitta på resten av livet och jag tycker att det var värt att lägga en stor del av budgeten på vigselringen. Men det där är ju väldigt individuellt, vissa köper en ring som de har i några år och sen byter de upp sig efter hand. Jag ser ju ringen varje dag och den är en påminnelse om vår fantastiska bröllopsdag.

pushpresentlagergren

Min pushpresent som jag fick när Alice föddes är även det en diamantring gjord av Josefin Cummings.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. isabel

  Måste säga att jag längtar varje vecka till att tvillingpodden ska komma den livar upp. Den filten Alice har på bilden en sån hade jag som liten och min dotter har nu den. Blev bara så glad och nostalgisk när jag såg den.

 2. Stina

  Tack! Så.himla.fina.ringar… Jag tror jag var en skata förra livet!
  Hur många ct är förlovningsringen på ungefär?

 3. caroline

  Hej!
  Jättefina ringar med många minnen 🙂 ska själv gifta mig till sommaren! Tycker att du har himla fina naglar på bilden, är det nagellack och såfall kommer du ihåg märke och nr eller är de gjorda på salong? 🙂

  Kram Caroline

 4. Therésen

  Åh, pushringen! Mitt i prick får man fråga vad de kosta att låta josefin cummings göra en sån ring? Äre 2-4 tusen eller typ 5-10 tusen? Eller 10.000+? Vill köpa!

 5. Fia

  Jättefina ringar! Älskar också att se mina glittra i solen 😛 sedan vi flyttade in i vårt nybyggda hus med spotlights överallt så glittrar de även när jag går runt i huset 🙂

 6. Emma

  Jenny – den stora stenen ser ut att vara 0,35-040 carat. Ca 0,12- 0,15 bredvid och resten ca 0,05 skulle jag tro.

 7. Jenny

  Superfina ringar! Får jag fråga hur stor den stora stenen är, alltså i carat? Är ute efter en förlovningsring men tycker det är svårt att bestämma storlek. Din var jättefin!

  Tack för en mysig blogg och en fantastisk podcast. Kram