Angelica Lagergren

Nytt avsnitt av Tvillingpodden

Ny vecka betyder nytt avsnitt av Tvillingpodden. Gå gärna in på sidan för att se vår nya header plåtad av Malin, jag är SÅ nöjd! Den här veckan pratar vi om cape-mannen, pruttar i badkar, relationsproblem och killar med fucking pottfrisyr. Vi pratar såklart om annat också och Jessica ringer upp Ibbe för att fråga en känslig fråga om snoppar… ja, ett helt vanligt avsnitt av Tvillingpodden med andra ord. Hoppas att ni vill lyssna! 

 Lyssna här, på Tvillingpodden.se, Itunes, acast eller i din poddapp.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Appro på att gå i terapi så vill jag tipsa om en serie som gick på svt som heter ”Par i terapi” . Tror den finns på svtplay eller youtube. Så himla bra och intressant!

 2. My

  Tvillingarna testar!

  Tycker ni borde komma med mig en dag till dansstudion (mitt andra hem) är utbildad dansare och dansar alla möjliga stilar! Så kom och häng med
  Mig så har vi riktigt skoj ihop! 🙂

 3. Elin

  Lyssnar på Tvillingpodden samtidigt som jag går på jobbet och börjar bli hungrig, så kom jag att tänka på oxfilépastan ni pratade om i något podd-avsnitt och blev så vansinnigt sugen på att testa den 😀 vet ej vilket avsnitt det var så tänkte jag kanske skulle kunna fråga om receptet här istället? 🙂 Tack för att ni är så underbara var dag