Angelica Lagergren

Biljetter till Beyoncé bara sådär… en helt vanlig måndag

När Stefan kom hem från jobbet fick jag en ros med ett brev runt. Jag blev helt förvirrad och undrade varför jag skulle få en present… Jag hade väl inte gjort nåt bra? Hade vi månadsdag? Nej… Tusen frågor. Då sa han bara ”Men öppna nu istället”.

ros

Så fint gjort med sidenband och allt.

lagergrenbeyonceJag blev helt rörd av det han hade skrivit. Jag har haft en helt okej dag men med ett ganska tråkigt avslut. Men Stefan hade ingen aning om vad som hade hänt mig på eftermiddagen… Jag kan bara säga att den här presenten inte kunde komma mer lägligt.

beyoncesverigeDet första jag skrek (ja… skrek) var ”SKÄMTAR DU?!?!” så högt att Philip blev rädd och började gråta. Sorry Philip. Jag såg Beyoncé i London och hon är ta mig tusan den bästa jag sett live. Grym är hon! Men sen blev jag orolig över att jag skulle gå ensam… Eller ensam och ensam, jag fattar att det är fler där, men kanske inte som jag känner.

Då följde jag instruktionerna och la jag ut bilden på rosen på instagram och skrev #vemskamedmigpåBeyonce och såg att det låg en till bild där… Malin, världens bästa Malin fick en exakt likadan present av sin man. Sen poppade det upp två bilder till och Jessica och Adele ska också med. Alltså lyckan!!! Vilken underbar överraskning, bara sådär, en helt vanlig måndag. Har jag sagt att jag älskar Stefan? <3

instagram

Jag är fortfarande lite i chock. Så himla rolig och romantisk grej!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.