Angelica Lagergren

Yoga gör mig lycklig

Jag och Jessica var på ett välbehövligt yogapass i morse och det var så skönt. Det var ett yoga/stretchpass så inget svettigt och pulshöjande, helt enkelt mest skönt. Jag blir bättre och bättre på stående hunden och jag känner mig inte längre lika klumpig och stel som jag gjorde för några veckor sen. IMG_3965Idag har varit en av de längsta dagarna någonsin här på kontoret. Tvillingpodden tog lång tid att spela in och klippa, och vi har jobbat massor med planeringen av LOPPI magasin (som kommer bli så SJUKT bra!).

Nu ska jag åka hem till familjen och lägga mig i soffan. Det hade varit sjukt gott med en stor skål med godis men jag har tyvärr inget sånt hemma. Men eftersom jag missade Melodifestivalen igår ska jag titta på den. Världens bästa Molly Sandén gick ju till final, wihooo! Hon är så jäkla bra. Hon sjöng på vårt bröllop och det var magiskt. Här kan ni se vår bröllopsfilm.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.