Angelica Lagergren

5 helgfavoriter från Ellos

Äntligen helg! Jag har valt ut mina 5 helgfavoriter från Ellos och jag är så sugen på att måla naglarna i våriga, pastellfärger. Ett tips till dig som snart ska ha kalas, dop eller namngivning är att klicka hem det rosa kakfatet som är på rea. Det blir ditt för en hundralapp, ett fynd med andra ord.

helgfavoriterellos

1. Ljusfat i mässing, 149 kr, 2. Kakfat, 99,50 kr 3. Jeans Jenna boyfriend, 399 kr 4. Stickad tröja, 169 kr 5. Color Riche Le Vernis Nail Polish i färgerna Sky fits heaven och Perle de jade, 59 kr/st

familjstansmith

lagergrenstansmith

Foto Malinella

Skor till barn från Stan Smith/Ellos, 399 kr

stansmithbarnFoto Malinella

Damskjorta i klassiskt snitt från Ellos Collection, 249 kr
Sneakers från Stan Smith/Ellos, 899 kr

bebisochstansmith

Foto Malinella

Igår var Malin här och tog massa bilder på oss. Fler bilder från plåtningen kommer upp i veckan. Jag tycker att Stefan också borde köpa ett par Stan Smith så att vi kan matcha hela familjen.

Missa inte rabattkoden nedanför: 20 % rabatt på din beställning, inklusive möbler! Gäller Ellos interna kollektion. Endast t.o.m söndag 28 februari 2016. 

Ange kod: 335426

Det här inlägget är ett samarbete med Ellos 

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Alltså, jag kollade precis på eran bröllopsfilm och sitter och storbölar så jag väckte sonen! Hur fint? Tack för en bra blogg och tack för Angelica och Jessicas podd också måste jag slänga in!