Angelica Lagergren

Jag startar egen youtube-kanal

Igår var vi hos LOPPI på en kväll fylld av inspiration och pepp. Jag älskar att jag och Stefan är en del av LOPPI-familjen, toppbloggarna och de som jobbar på LOPPI är ett sånt härligt gäng. Vi fick en genomgång av youtube och nu är jag och Jessica sugna på att komma igång med vår kanal på riktigt.

Vi ska sätta oss och planera allt på söndag efter ett yogapass. Jag tänker faktiskt starta en egen kanal också med filmer från min vardag. Ni får gärna kommentera här nere vad ni vill se för klipp på min kanal (Fru Lagergren) Gå gärna in och prenumera nu för att inte missa nåt!

jordgubbarochchokladJordgubbar och choklad – en underbar kombo.

vegetariskmatDet bjöds på sjukt god vegetarisk mat.

photoshopGenomgång av photoshop av bästa Jessica Lasses.

aliceleker

romerskaringar

stefanlagergrenJessica Lasses tog massa bilder på oss. Bland annat bilder vi ska använda till Tvillingarna Lagergrens youtube-kanal. De kommer såklart också upp här i bloggen senare.

loppitoppbloggareBästa blogggänget: Carola Wetterholm, Jessica Olérs, Jessica Lagergren, Gabriella Joss, Therese Wickman, Filippa Rådin och jaaaag.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Hej! Gud vad kul med en youtubekanal 🙂 Jag tycker det är viktigt att ni satsar på utrustningen när ni ska skapa er kanal, som kamera och ljus osv. Videoklipp av bra kvalité är jätteviktigt och gör typ större delen för en som tittar. Kram till er!